X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Zubrzycki Janusz - Leksykon VAT – 2017 Tom 1-2
-15%
+ do schowka
320.00 zł
272.00 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 48.00 zł
Cena katalogowa: 320.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Zubrzycki Janusz
Wydawca: Oficyna Wydawnicza UNIMEX
Rok wydania: 2017
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Dzielnica występku

Dzielnica występku
Mario Vargas Llosa
Kraków 2016


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Niebzepieczne związki Andrzeja Leppera

Niebezpieczne związki Andrzeja Leppera
Wojciech Sumliński
Warszawa 2016


Nowy car

Nowy car
Steven Lee Myers
Katowice 2016

Świat Chrystusa

Świat Chrystusa. T.1
Wojciech Roszkowski
Kraków 2016

Pokaz

2109.74 zł

Rabat: 87.91 zł
Cena katalogowa: 2197.65 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Encyclopedia of Agricultural Food and Biological Engineering 2 vols

D Heldman
Wydawca: CRC Press Inc.
Rok wydania: 2010
Wydanie: 2
Stron: 2114
ISBN: 9781439811115

Opis:

The print/online pricing options available upon request at e-reference@taylorandfrancis.com. The scope has expanded to include new processes developed at the micro- and nanoscales, applications of new sensory technologies, and sustainability issues related to food and agricultural security. Readers do not need extensive technical backgrounds in order to understand the articles, written by experts from around the world. Useful illustrations, graphs, and formulas continue to enhance the narrative entries. In addition to an excellent index and alphabetical table of contents, a topical table of contents groups articles across both volumes under agricultural, biological, and food engineering taxonomies. ... Summing Up: Recommended. Lower-level undergraduates and above; general readers. --K.L. Carriveau Jr., Baylor University, in CHOICE, July 2011, Vol.48, No.11 The concept of a reference on this field of engineering is an important step in recognizing the importance of not only engineers but all scientists in the food and agricultural industries. --John J. Classen, Professor of Biological and Agricultural Engineering, North Carolina State University, Raleigh, USA ! a valuable resource [for] any library in our field. --Mark R. McLellan, Professor and Director, Institute of Food Science and Engineering, Texas A&M University, College Station, Texas, USA ! covers a wide ranging set of technical topics and contemporary perspectives. --Bernard Y. Tao, Department of Agricultural and Biological Engineering, Purdue University, West Lafayette, Indiana, USA ! one of the best encyclopedias I have seen in the area of agricultural, food and biological engineering. Dr. Heldman is to be commended. --Daryl Lund, Professor of Food Engineering, University of Wisconsin-Madison, USA ! an exhaustive, in-depth and professionally thorough resource. --MBR: Internet Bookwatch This is the first publication to bring together authoritative information in this discipline ! highly recommended. --CHOICE ! articles are carefully written and peer-reviewed ! this title fills an existing need. I would recommend it to public, academic, special libraries with programs in agriculture, engineering, and food science. --E-Streams

Klienci, którzy kupili Encyclopedia of Agricultural Food and … wybrali również:

Luca Dotti - Audrey w domu. Wspomnienia o mojej mamie
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Luca Dotti
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 204
44.90 zł
30.53 zł
Dodaj do koszyka
Michał Rusinek - Nic zwyczajnego. O Wisławie Szymborskiej
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michał Rusinek
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
39.90 zł
26.33 zł
Dodaj do koszyka
David Bez - Sałat love
-33%
+ do schowka
KSIĄŻKA
David Bez
Wydawca: Buchmann
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 304
50.00 zł
33.50 zł
Dodaj do koszyka
Grażyna Osiłka - Tożsamość osobowa w epoce cyfrowych technologii...
-33%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grażyna Osiłka
Wydawca: UNIVERSITAS
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 236
39.00 zł
26.13 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Encyclopedia of Agricultural Food and Biological Engineering 2 vols - D Heldman
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10