X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kodeks cywilny 2017 PLUS - zbiór przepisów
-27%
+ do schowka
79.00 zł
57.67 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 21.33 zł
Cena katalogowa: 79.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 1936
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego

Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego +CD
Jan Kaczkowski,
Katarzyna Szkarpetowska
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

24.90 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 24.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Konserwowanie i przechowywanie żywności

Wydawca: KDC Klub dla Ciebie
Rok wydania: 2008
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 252
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 9788374048989

Opis:

"Ponad 350 przepisów! Chętnie eksperymentujesz z dodatkami? Spróbuj musztardy z gruszek! Uwielbiasz winogrona? Podaj je w marynacie z cynamonem! Lubisz smak papryki? Zrób z niej pyszny pikantny dżem! - Vademecum wielbiciela przetworów ? zasady pasteryzowania, wędzenia, suszenia, kiszenia, zamrażania... Dowiedz się, jak pasteryzować i peklować. Poznaj właściwe proporcje składników w dżemach i kompotach oraz sekrety produkcji domowych wędlin. - Królestwo przetworów owocowych ? soki, galaretki, konfitury, marmolady, nalewki, wina i likiery... Od prostego kompotu z wiśni, poprzez pasteryzowane śliwki i gruszki imbirowe do mięs, aż po agrest w przecierze truskawkowym. - Warzywa i grzyby na dziesiątki nowych sposobów ? kwaszonki, sosy, marynaty, przeciery, pikle, keczupy... Przygotuj pasteryzowane buraki, jarzyny w zalewach, suszoną mieszankę wielowarzywną, kiszone rydze lub marynowane opieńki. - Kopalnia pomysłów dla smakoszy mięs i ryb ? kiełbasy, wędzonki, parówki, pasztety, polędwice, szynki... Przysmaki z drobiu, cielęciny, wieprzowiny, wątróbki lub boczku pyszne i aromatyczne jak nigdy dotąd."

Klienci, którzy kupili Konserwowanie i przechowywanie żywn… wybrali również:

Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 176
34.90 zł
22.68 zł
Dodaj do koszyka
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-28%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 189
Stron: 128
34.00 zł
24.65 zł
Dodaj do koszyka
Markuza Biruta - Zioła i przyprawy mojej kuchni
-36%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Markuza Biruta
Wydawca: Zysk i S-ka
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 3
Stron: 232
29.90 zł
19.14 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Konserwowanie i przechowywanie żywności - Barowicz Tadeusz ; Barowicz Janusz
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10