X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek - Sto lat harcerstwa
-18%
+ do schowka
46.00 zł
37.77 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 8.23 zł
Cena katalogowa: 46.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek
Wydawca: IPN
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Królowa

Królowa
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016


Król

Król
Kraków 2016


Resortowe dzieci. Politycy

Resortowe dzieci. Politycy
Dorota Kania, Jerzy Targalski, Maciej Marosz
 
Warszawa 2016


Wołyń. Bez komentarza

Wołyń. Bez komentarza
praca zbiorowa
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Wajda. Kronika wypadków filmowych

Wajda. Kronika wypadków filmowych
Bartosz Michalak
Warszawa 2016


Harda

Harda
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016

Wylecz się sam

Wylecz się sam
Megadawki witamin
Andrew W.PH.D. Saul
Warszawa 2016

Pokaz

47.17 zł

Rabat: 15.73 zł
Cena katalogowa: 62.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii

Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Wydawca: PWE
Rok wydania: 2012
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 268
Format: 16.2x23.7cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320818611

Opis:

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Klienci, którzy kupili Podstawy gastronomii wybrali również:

Pielęgniarstwo kardiologiczne. Podręcznik dla studiów medycznych
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2011
Stron: 306
73.00 zł
53.95 zł
Dodaj do koszyka
Henry Gregory l., Little Neal, Jagoda Andy, Pellegrino Thomas R. - Stany nagłe w neurologii od objawu do rozpoznania
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Henry Gregory l., Little Neal, Jagoda Andy, Pellegrino Thomas R.
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2014
Stron: 400
89.00 zł
65.77 zł
Dodaj do koszyka
Celebrating Dickens The Great Inimitable
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: UMCS
Rok wydania: 2013
Stron: 158
25.20 zł
18.90 zł
Dodaj do koszyka
Witkowska-Chrzczonowicz Katarzyna Maria - Dynamika rozwoju Rady Europejskiej w systemie instytucjonalnym Unii Europejskiej
-20%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Witkowska-Chrzczonowicz Katarzyna Maria
Wydawca: TNOiK
Rok wydania: 2014
Stron: 384
65.00 zł
52.26 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy gastronomii - Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10