X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Golat Rafał - Aspekty prawne działalności bibliotek
-8%
+ do schowka
35.00 zł
32.20 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 2.80 zł
Cena katalogowa: 35.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Golat Rafał
Wydawca: SBP
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 189
Stron: 200
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Dzielnica występku

Dzielnica występku
Mario Vargas Llosa
Kraków 2016


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Niebzepieczne związki Andrzeja Leppera

Niebezpieczne związki Andrzeja Leppera
Wojciech Sumliński
Warszawa 2016


Nowy car

Nowy car
Steven Lee Myers
Katowice 2016

Świat Chrystusa

Świat Chrystusa. T.1
Wojciech Roszkowski
Kraków 2016

Pokaz

11.40 zł

Rabat: 3.60 zł
Cena katalogowa: 15.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny technikum zawodowe

Skalski Cezary
Wydawca: Oficyna Wydawnicza READ ME
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 108
Format: 230x230
Oprawa:
ISBN: 9788375442618

Opis:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego. Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.

Klienci, którzy kupili Podstawy żywienia człowieka Podstawy … wybrali również:

Jarocka Ewa - Finanse przedsiębiorstw systemu bankowego budżetowego ubezpieczeń Podręcznik
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarocka Ewa
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2011
Stron: 295
30.00 zł
22.49 zł
Dodaj do koszyka
Kubiak Przemysław, Zalewski Marek - Pracownia diagnostyki pojazdów samochodowych
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kubiak Przemysław, Zalewski Marek
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2013
Stron: 372
47.60 zł
35.70 zł
Dodaj do koszyka
Kacperczyk Radosław - Transport i spedycja. Część 1. Transport. Podręcznik dla uczniów technikum i szkoły policealnej
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kacperczyk Radosław
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2009
Stron: 270
30.00 zł
22.49 zł
Dodaj do koszyka
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny technikum zawodowe - Skalski Cezary
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół pomaturalnych i policealnych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10