X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Zubrzycki Janusz - Leksykon VAT – 2017 Tom 1-2
-15%
+ do schowka
320.00 zł
272.00 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 48.00 zł
Cena katalogowa: 320.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Zubrzycki Janusz
Wydawca: Oficyna Wydawnicza UNIMEX
Rok wydania: 2017
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Dzielnica występku

Dzielnica występku
Mario Vargas Llosa
Kraków 2016


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Niebzepieczne związki Andrzeja Leppera

Niebezpieczne związki Andrzeja Leppera
Wojciech Sumliński
Warszawa 2016


Nowy car

Nowy car
Steven Lee Myers
Katowice 2016

Świat Chrystusa

Świat Chrystusa. T.1
Wojciech Roszkowski
Kraków 2016

Pokaz

22.27 zł

Rabat: 7.03 zł
Cena katalogowa: 29.30 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby i owoce morza

Bangert Elisabeth
red: Cwalina Joanna
Wydawca: KDC Klub dla Ciebie
Rok wydania: 2008
Wydanie: 1
Miejsce wydania: WARSZAWA
Stron: 144
Format: 16.4x22.0cm
Oprawa: twarda
ISBN: 9788374049375

Opis:

"60 potraw z 40 gatunków ryb i frutti di mare! Uwielbiasz ryby, ale przeraża Cię ich patroszenie i filetowanie? Masz ochotę spróbować raków i krewetek, ale nie wiesz, jak się do nich zabrać? Przeczytaj! Od prostego makaronu z łososiem po subtelne filety z tuńczyka z limonką! Pierwsza część książki zawiera wskazówki związane z zakupem, przechowywaniem, rozmrażaniem i sprawianiem ryb i owoców morza. Dowiesz się także, jak przyrządzać danie na parze, dusić, grillować i smażyć. Poznasz niezbędne akcesoria kuchenne: noże, skrobaki, garnki i patelnie. Zastanawiasz się, czy warto zadawać sobie tyle trudu? Pamiętaj, że regularne spożywanie ryb i skorupiaków morskich bardzo wzmacnia zdrowie. Kwasy tłuszczowe Omega 3 obniżają poziom cholesterolu i tłuszczu we krwi, zawierają najwartościowsze białka oraz witaminy A, D i E. Zapewniają zdrową skórę, mocne kości i ostry wzrok."

Klienci, którzy kupili Ryby i owoce morza wybrali również:

Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 176
34.90 zł
23.03 zł
Dodaj do koszyka
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 189
Stron: 128
34.00 zł
25.13 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Markuza Biruta - Zioła i przyprawy mojej kuchni
-36%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Markuza Biruta
Wydawca: Zysk i S-ka
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 3
Stron: 232
29.90 zł
19.14 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby i owoce morza - Bangert Elisabeth
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10