X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

red.Pazdan Maksymilian - Prawo prywatne międzynarodowe. System Prawa Prywatnego. Tom 20A
+ do schowka
349.00 zł
275.71 zł
Rabat: 73.29 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
red.Pazdan Maksymilian
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 1
Stron: 920
 
Dołącz do nas na Facebboku

Informacje o nowościach

Zapisz się na newsletter

Otrzymasz cotygodniową
informację o nowościach
i akcjach specjalnych
ZAPISZ


Szczególnie polecamy


 

Miasto 44

Miasto 44
Marcin Mastalerz 
 
Warszawa 2014


Głosy Pamano

Głosy Pamano
Jaume Cabre
Warszawa 2014


Kat Biografia Huberta Wagnera

Kat. Biografia Huberta Wagnera
Grzegorz Wagner
Warszawa 2014

Wyspa na prerii

Wyspa na prerii
Wojciech Cejrowski
Poznań 2014

  


NOMINACJA DO NAGRODY
NIKE 2014


Gogol w czasach Google`a

Gogol w czasach Google`a

Wacław Radziwinowicz
 
Warszawa 2013

Pokaz

31.08 zł

Rabat: 10.92 zł
Cena katalogowa: 42.00 zł
Dostępność: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki

Szymanderska Hanna
Wydawca: Wydawnictwo Multico
Rok wydania: 2011
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 120
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa:
ISBN: 9788370738693

Opis:

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara.

Klienci, którzy kupili Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza … wybrali również:

Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 176
34.90 zł
29.66 zł
Schafer Christiane, Schafer Birgit - Przepisy na dania bez mleka, jajek, pszenicy i soi
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Schafer Christiane, Schafer Birgit
Wydawca: OLESIEJUK
Rok wydania: 2013
Stron: 128
19.99 zł
14.79 zł
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 286
32.90 zł
27.96 zł
Pustelnik Anastazja - 173 specjały siostry Anastazji
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pustelnik Anastazja
Wydawca: WAM
Rok wydania: 2009
Stron: 208
32.00 zł
26.27 zł
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki - Szymanderska Hanna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10