X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kania Dorota, Targalski Jerzy, Marosz Maciej - Resortowe dzieci służby
-43%
+ do schowka
69.90 zł
39.84 zł
Rabat: 30.06 zł
Cena katalogowa: 69.90 zł
Dostępność: do 72h
KSIĄŻKA
Kania Dorota, Targalski Jerzy, Marosz Maciej
Wydawca: FRONDA
Rok wydania: 2015
Stron: 920
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córka generała i piosenkarki

Córka generała
i piosenkarki
Anna M. Anders
Łomianki 2015


Zamach na prawdę

Zamach na prawdę
Małgorzata Wassermann, Bogdan Rymanowski
Kraków 2015


KGB/FSB Władcy Rosji

KGB/FSB Władcy Rosji
Andrei Soldatov, Irina Borogan
Warszawa 2015


Bez strachu. Jak umiera człowiek

Bez strachu.
Jak umiera człowiek
Magdalena Rigamonti 
Adam Ragiel
Warszawa 2015


Historia Polski 2.0: Polak, Rusek i Niemiec Tom 1

Historia Polski 2.0:
Polak, Rusek i Niemiec
Tom 1
Jan Wróbel
Kraków 2015


Święta ziemia

Święta ziemia
Marcin Gutowski
Kraków 2015


Świat według Janki

Świat według Janki
Janina Ochojska,
Marzena Zdanowska
Kraków 2015




Pokaz

31.08 zł

Rabat: 10.92 zł
Cena katalogowa: 42.00 zł
Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki

Szymanderska Hanna
Wydawca: Wydawnictwo Multico
Rok wydania: 2011
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 120
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa:
ISBN: 9788370738693

Opis:

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara.

Klienci, którzy kupili Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza … wybrali również:

Wignall Judita - Na surowo
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wignall Judita
Wydawca: ŹRÓDŁA ŻYCIA
Rok wydania: 2011
Stron: 192
45.00 zł
33.30 zł
Obannon Kathleen - Hodujemy kiełki Smaczne źródło zdrowia i energii
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Obannon Kathleen
Wydawca: ŹRÓDŁA ŻYCIA
Rok wydania: 2012
Stron: 64
15.00 zł
11.10 zł
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-38%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Rok wydania: 2010
Stron: 128
30.45 zł
18.73 zł
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki - Szymanderska Hanna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10