X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Garlicki Leszek - Polskie prawo konstytucyjne. Zarys wykładu
+ do schowka
59.00 zł
49.85 zł
Rabat: 9.15 zł
Cena katalogowa: 59.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Garlicki Leszek
Wydawca: LexisNexis Polska Sp. z o.o.
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 1
 
Dołącz do nas na Facebboku

Informacje o nowościach

Zapisz się na newsletter

Otrzymasz cotygodniową
informację o nowościach
i akcjach specjalnych
ZAPISZ


Szczególnie polecamy




Dar zabawy

Dar zabawy
 
Barbara Bilewicz-Kuźnia
 
Lublin 2014


Rymuję i buduję

Rymuję i buduję
Sylwia Kustosz
 
Lublin 2014


Korespondenci.pl

Korespondenci.pl
Dorota Kowalska,
Wojciech Rogacin 
 
Warszawa 2014


Wschód

Wschód
Andrzej Stasiuk
Warszawa 2014


Bóg i nauka

Bóg i nauka
Michał Heller, Giulio Brotti
Kraków 2013

Gniew

Gniew
Zygmunt Miłoszewski
Warszawa 2014

Pokaz

31.08 zł

Rabat: 10.92 zł
Cena katalogowa: 42.00 zł
Dostępność: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki

Szymanderska Hanna
Wydawca: Wydawnictwo Multico
Rok wydania: 2011
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 120
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa:
ISBN: 9788370738693

Opis:

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara.

Klienci, którzy kupili Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza … wybrali również:

Wieczorek-Chełmińska Zofia - Dietetyczna kuchnia wegetariańska
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wieczorek-Chełmińska Zofia
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2014
Stron: 224
40.95 zł
26.62 zł
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Rok wydania: 2010
Stron: 128
30.45 zł
19.79 zł
Oliver Jamie - 30 minut w kuchni. Rewolucyjna metoda, jak gotować smacznie i szybko
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Oliver Jamie
Wydawca: Insignis Media
Rok wydania: 2010
Stron: 288
69.99 zł
51.79 zł
Maciej Robert - Głodny mnich czyli sekrety refektarza
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Maciej Robert
Wydawca: BAOBAB
Rok wydania: 2012
Stron: 280
49.00 zł
36.26 zł
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki - Szymanderska Hanna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10