X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Bakalarz Tomasz - Twórczość pracowników naukowych. Regulacja prawna
-27%
+ do schowka
57.00 zł
41.89 zł
Rabat: 15.11 zł
Cena katalogowa: 57.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Bakalarz Tomasz
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 250
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Snajper

Snajper 
Chris Kyle, Scott McEwen,
Jim DeFelice
Kraków 2015


Mała zagłada

Mała zagłada
Anna Janko
Kraków 2015


Fryzjer Stalina

Fryzjer Stalina
Paul M. Levitt
Warszawa 2014


Architekci kultury śmierci

Architekci kultury śmierci
Donald de Marco 
Banjamin Wiker
Warszawa 2014


Jak rozpętałem aferę taśmową

Jak rozpętałem aferę taśmową
Piotr Nisztor
Warszawa 2014


Lista oprawców

Lista oprawców
Tadeusz Płużański
Warszawa 2014


Wygaszanie Polski

Wygaszanie Polski
praca zbiorowa
Kraków 2015




Pokaz

31.08 zł

Rabat: 10.92 zł
Cena katalogowa: 42.00 zł
Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki

Szymanderska Hanna
Wydawca: Wydawnictwo Multico
Rok wydania: 2011
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 120
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa:
ISBN: 9788370738693

Opis:

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara.

Klienci, którzy kupili Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza … wybrali również:

Child Julia - Gotuj z Julią. Niezbędne przepisy i porady mistrzyni kuchni
-36%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Child Julia
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2011
Miejsce wydania: 8
Stron: 252
32.90 zł
21.19 zł
Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 176
34.90 zł
22.68 zł
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-38%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 189
Stron: 128
30.45 zł
18.73 zł
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki - Szymanderska Hanna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10