X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek - Sto lat harcerstwa
-18%
+ do schowka
46.00 zł
37.77 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 8.23 zł
Cena katalogowa: 46.00 zł
Dostępność: do 72h
KSIĄŻKA
Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek
Wydawca: IPN
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Królowa

Królowa
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016


Król

Król
Kraków 2016


Resortowe dzieci. Politycy

Resortowe dzieci. Politycy
Dorota Kania, Jerzy Targalski, Maciej Marosz
 
Warszawa 2016


Wołyń. Bez komentarza

Wołyń. Bez komentarza
praca zbiorowa
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Wajda. Kronika wypadków filmowych

Wajda. Kronika wypadków filmowych
Bartosz Michalak
Warszawa 2016


Harda

Harda
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016

Wylecz się sam

Wylecz się sam
Megadawki witamin
Andrew W.PH.D. Saul
Warszawa 2016

Pokaz

125.68 zł

Rabat: 6.62 zł
Cena katalogowa: 132.30 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

So You Want to Be a Chef? Your Guide to Culinary Careers

Karen Eich Drummond,Lisa Brefere,Brad Barnes
Wydawca: John Wiley & Sons
Rok wydania: 2008
Stron: 252
ISBN: 9780470088562

Opis:

Understand what it takes to be a chef by reading the comprehensive information in So You Want to Be a Chef?: Your Guide to Culinary Careers, 2nd Edition . Revised and updated to include a new chapter on Research and Development chefs and expanded coverage of on-site foodservice areas, this guide presents a real-world look at culinary careers. The authors vividly describe the feel, the reality, the hours, the physical demands, the tradeoffs, and the benefits of working in various culinary settings, while interviews with a range of industry leaders offer helpful advice and inspiring vignettes.

Klienci, którzy kupili So You Want to Be a Chef? Your Guide … wybrali również:

Michał Rusinek - Nic zwyczajnego. O Wisławie Szymborskiej
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michał Rusinek
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
39.90 zł
28.33 zł
Dodaj do koszyka
Luca Dotti - Audrey w domu. Wspomnienia o mojej mamie
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Luca Dotti
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 204
44.90 zł
31.43 zł
Dodaj do koszyka
David Bez - Sałat love
-33%
+ do schowka
KSIĄŻKA
David Bez
Wydawca: Buchmann
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 304
50.00 zł
33.50 zł
Dodaj do koszyka
Grażyna Osiłka - Tożsamość osobowa w epoce cyfrowych technologii...
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grażyna Osiłka
Wydawca: UNIVERSITAS
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 236
39.00 zł
26.52 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt So You Want to Be a Chef? Your Guide to Culinary Careers - Karen Eich Drummond,Lisa Brefere,Brad Barnes
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10