X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek - Sto lat harcerstwa
-18%
+ do schowka
46.00 zł
37.77 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 8.23 zł
Cena katalogowa: 46.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek
Wydawca: IPN
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Królowa

Królowa
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016


Król

Król
Kraków 2016


Resortowe dzieci. Politycy

Resortowe dzieci. Politycy
Dorota Kania, Jerzy Targalski, Maciej Marosz
 
Warszawa 2016


Wołyń. Bez komentarza

Wołyń. Bez komentarza
praca zbiorowa
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Wajda. Kronika wypadków filmowych

Wajda. Kronika wypadków filmowych
Bartosz Michalak
Warszawa 2016


Harda

Harda
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016

Wylecz się sam

Wylecz się sam
Megadawki witamin
Andrew W.PH.D. Saul
Warszawa 2016

Pokaz

23.50 zł

Rabat: 2.90 zł
Cena katalogowa: 26.40 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1

Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2007
Wydanie: 13
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 256
Format: 14.0x20.0cm
ISBN: 8302027898

Opis:

Książka jest przeznaczona dla uczniów klasy I technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, specjalność: technologia i organizacja żywienia.rka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.

Klienci, którzy kupili Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem … wybrali również:

Teresa Gorzelany, Wiesława Aue - Prowadzenie działalności gospodarczej z KPS i OMZ
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Stron: 366
49.20 zł
43.79 zł
Dodaj do koszyka
Pokorska Jolanta - Kwalifikacja E.14 Część 1 Tworzenie stron internetowych
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pokorska Jolanta
Wydawca: HELION EDUKACJA
Rok wydania: 2013
Stron: 320
37.95 zł
33.78 zł
Dodaj do koszyka
Podstawy konstrukcji maszyn Część 2 Techniki wytwarzania i maszynoznawstwo. Kwalifikacja M.18 i M.12. Technik pojazdów samochodowych
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2012
Stron: 352
57.40 zł
43.05 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof - Bezpieczeństwo i higiena pracy Podręcznik do nauki zawodu. Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów. Zasadnicza szkoła zawodowa
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 240
36.90 zł
32.84 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 - Procner Aleksandra
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół zawodowych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10