X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kodeks cywilny 2017 PLUS - zbiór przepisów
-27%
+ do schowka
79.00 zł
57.59 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 21.41 zł
Cena katalogowa: 79.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 1936
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego

Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego +CD
Jan Kaczkowski,
Katarzyna Szkarpetowska
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

23.20 zł

Rabat: 4.10 zł
Cena katalogowa: 27.30 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności

Wydawca: WNT
Rok wydania: 2003
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 220
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 8320428580

Opis:

Książka adresowana do studentów uczelni rolniczych i technicznych, kadry inżynieryjno-technicznej przemysłu spożywczego, służb nadzoru jakościowego oraz do przedsiębiorców. W książce przedstawiono m.in..: czynniki wpływające na jakość żywności; wybrane zagadnienia ustawodawstwa polskiego i Unii Europejskiej, dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności; charakterystykę systemów związanych z jakością; zastosowanie standardowego oprogramowania komputerowego w zarządzaniu jakością.

Klienci, którzy kupili Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem … wybrali również:

Fizjologia zwierząt
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania: 2015
Stron: 464
128.05 zł
94.76 zł
Dodaj do koszyka
Bukraba-Rylska Izabella - Socjologia wsi polskiej
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukraba-Rylska Izabella
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2016
Stron: 578
59.90 zł
41.62 zł
Dodaj do koszyka
Rosik-Dulewska Czesława - Podstawy gospodarki odpadami
-38%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Rosik-Dulewska Czesława
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2015
Stron: 390
59.90 zł
37.14 zł
Dodaj do koszyka
Majdecki Longin - Historia ogrodów Tom 1. Od starożytności po barok
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Majdecki Longin
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2013
Stron: 488
89.90 zł
62.47 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Technika. Informatyka. Przemysł. Rzemiosło. Rolnictwo » Rolnictwo. Gospodarstwo rolne. Leśnictwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10