X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek - Sto lat harcerstwa
-18%
+ do schowka
46.00 zł
37.77 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 8.23 zł
Cena katalogowa: 46.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Hausner Wojciech, Wierzbicki Marek
Wydawca: IPN
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Królowa

Królowa
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016


Król

Król
Kraków 2016


Resortowe dzieci. Politycy

Resortowe dzieci. Politycy
Dorota Kania, Jerzy Targalski, Maciej Marosz
 
Warszawa 2016


Wołyń. Bez komentarza

Wołyń. Bez komentarza
praca zbiorowa
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Wajda. Kronika wypadków filmowych

Wajda. Kronika wypadków filmowych
Bartosz Michalak
Warszawa 2016


Harda

Harda
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016

Wylecz się sam

Wylecz się sam
Megadawki witamin
Andrew W.PH.D. Saul
Warszawa 2016

Pokaz

23.20 zł

Rabat: 4.10 zł
Cena katalogowa: 27.30 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności

Wydawca: WNT
Rok wydania: 2003
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 220
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 8320428580

Opis:

Książka adresowana do studentów uczelni rolniczych i technicznych, kadry inżynieryjno-technicznej przemysłu spożywczego, służb nadzoru jakościowego oraz do przedsiębiorców. W książce przedstawiono m.in..: czynniki wpływające na jakość żywności; wybrane zagadnienia ustawodawstwa polskiego i Unii Europejskiej, dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności; charakterystykę systemów związanych z jakością; zastosowanie standardowego oprogramowania komputerowego w zarządzaniu jakością.

Klienci, którzy kupili Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem … wybrali również:

Fizjologia zwierząt
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania: 2015
Stron: 464
128.05 zł
96.04 zł
Dodaj do koszyka
Bukraba-Rylska Izabella - Socjologia wsi polskiej
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukraba-Rylska Izabella
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2013
Stron: 578
59.90 zł
41.62 zł
Dodaj do koszyka
Majdecki Longin - Historia ogrodów Tom 1. Od starożytności po barok
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Majdecki Longin
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2013
Stron: 488
89.90 zł
62.47 zł
Dodaj do koszyka
Janiszewski Mieczysław - Ule, sprzęt i budowle pasieczne
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Janiszewski Mieczysław
Wydawca: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania: 2014
Stron: 252
48.99 zł
36.74 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Technika. Informatyka. Przemysł. Rzemiosło. Rolnictwo » Rolnictwo. Gospodarstwo rolne. Leśnictwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10