X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kodeks cywilny 2017 PLUS - zbiór przepisów
-27%
+ do schowka
79.00 zł
57.59 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 21.41 zł
Cena katalogowa: 79.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 1936
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego

Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego +CD
Jan Kaczkowski,
Katarzyna Szkarpetowska
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

22.54 zł

Rabat: 5.46 zł
Cena katalogowa: 28.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Zasady żywienia człowieka Podręcznik

Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2009
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 252
Format: 16.0x23.0cm
ISBN: 8302091499

Opis:

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II i III technikum; do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Polecamy go również studentom studiów licencjackich na kierunkach: nauka o żywieniu, dietetyka, pielęgniarstwo, położnictwo i bromatologia.era podstawowe wiadomości z zakresu fizjologii i biochemii żywienia. Omówiono najnowsze wydanie "Tabel składu i wartości odżywczych produktów spożywczych" oraz znowelizowane normy energetyczne i składniki odżywcze. Przedstawiono zasady planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem zagadnień związanych z wprowadzaniem systemu bezpieczeństwa i jakości żywności HACCP. Podano podstawowe wiadomości o żywieniu dietetycznym z uwzględnieniem nowego systemu dietetycznego i charakterystyką poszczególnych diet. Podkreślono znaczenie prawidłowego żywienia w zapobieganiu chorobom oraz negatywne skutki nieprawidłowego żywienia. wny aktualny na 2004 rok. Nr dopuszczenia: 10/00

Klienci, którzy kupili Zasady żywienia człowieka Podręczni… wybrali również:

Pazdro Krzysztof M., Rola-Noworyta Anna - Zbiór zadań z chemii do liceów i techników zakres rozszerzony
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pazdro Krzysztof M., Rola-Noworyta Anna
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2015
Stron: 448
31.00 zł
27.59 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Barbara - Biologia. Fizjologia roślin. Trening przed maturą
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Barbara
Wydawca: OMEGA
Rok wydania: 2017
Stron: 192
29.99 zł
21.29 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Barbara - Biologia Genetyka biologia stosowana
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Barbara
Wydawca: OMEGA
Rok wydania: 2013
Stron: 256
35.00 zł
24.85 zł
Dodaj do koszyka
Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta - Matematyka 2 Zbiór zadań Zakres podstawowy. Liceum, technikum
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2015
Stron: 200
26.50 zł
23.58 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Zasady żywienia człowieka Podręcznik - Kunachowicz Hanna, Czarnowska-Misztal Elżbieta, Turlejska Halina
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki dla szkół średnich » Podręczniki dla liceów i techników
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10