X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Zarys dziejów Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
-26%
+ do schowka
129.00 zł
95.14 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 33.86 zł
Cena katalogowa: 129.00 zł
Dostępność: do 72h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 189
Stron: 360
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Królowa

Królowa
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016


Król

Król
Kraków 2016


Resortowe dzieci. Politycy

Resortowe dzieci. Politycy
Dorota Kania, Jerzy Targalski, Maciej Marosz
 
Warszawa 2016


Wołyń. Bez komentarza

Wołyń. Bez komentarza
praca zbiorowa
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Wajda. Kronika wypadków filmowych

Wajda. Kronika wypadków filmowych
Bartosz Michalak
Warszawa 2016


Harda

Harda
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2016

Wylecz się sam

Wylecz się sam
Megadawki witamin
Andrew W.PH.D. Saul
Warszawa 2016

Pokaz

25.72 zł

Rabat: 3.18 zł
Cena katalogowa: 28.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. Technikum. Szkoła policealna

Czerwińska Dorota
Wydawca: REA
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 176
Format: 230x230
Oprawa: miękka
ISBN: 9788375441093

Opis:

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Klienci, którzy kupili Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik … wybrali również:

Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta - Matematyka 2 Zbiór zadań Zakres podstawowy. Liceum, technikum
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2015
Stron: 200
26.50 zł
23.58 zł
Dodaj do koszyka
50 lat Olimpiad Fizycznych. Wybrane zadania z rozwiązaniami
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2016
Stron: 206
49.00 zł
34.05 zł
Dodaj do koszyka
Bęza Stanisław - Nowe repetytorium z gramatyki języka niemieckiego
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bęza Stanisław
Wydawca: Wydawnictwo Szkolne PWN
Rok wydania: 2016
Stron: 448
46.66 zł
38.26 zł
Dodaj do koszyka
Strategie rozwoju turystyki w regionie
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2009
Stron: 208
49.00 zł
34.05 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. Technikum. Szkoła policealna - Czerwińska Dorota
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki dla szkół średnich » Podręczniki dla liceów i techników
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10