X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Golat Rafał - Aspekty prawne działalności bibliotek
-8%
+ do schowka
35.00 zł
32.20 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 2.80 zł
Cena katalogowa: 35.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Golat Rafał
Wydawca: SBP
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 189
Stron: 200
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Dzielnica występku

Dzielnica występku
Mario Vargas Llosa
Kraków 2016


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dasz radę

Dasz radę. Ostatnia rozmowa
Jan Kaczkowski,
Joanna Podsadecka
 
Kraków 2016


Niebzepieczne związki Andrzeja Leppera

Niebezpieczne związki Andrzeja Leppera
Wojciech Sumliński
Warszawa 2016


Nowy car

Nowy car
Steven Lee Myers
Katowice 2016

Świat Chrystusa

Świat Chrystusa. T.1
Wojciech Roszkowski
Kraków 2016

Pokaz

25.72 zł

Rabat: 3.18 zł
Cena katalogowa: 28.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. Technikum. Szkoła policealna

Czerwińska Dorota
Wydawca: REA
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 176
Format: 230x230
Oprawa: miękka
ISBN: 9788375441093

Opis:

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Klienci, którzy kupili Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik … wybrali również:

Bukała Barbara - Biologia. Fizjologia roślin. Trening przed maturą
-27%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Barbara
Wydawca: OMEGA
Rok wydania: 2016
Stron: 192
29.99 zł
21.89 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Barbara - Biologia Genetyka biologia stosowana
-27%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Barbara
Wydawca: OMEGA
Rok wydania: 2013
Stron: 256
35.00 zł
25.55 zł
Dodaj do koszyka
Strategie rozwoju turystyki w regionie
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2009
Stron: 208
49.00 zł
34.05 zł
Dodaj do koszyka
Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta - Matematyka 2 Zbiór zadań Zakres podstawowy. Liceum, technikum
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kurczab Marcin. Kurczab Elżbieta, Świda Elżbieta
Wydawca: Pazdro
Rok wydania: 2015
Stron: 200
26.50 zł
23.58 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. Technikum. Szkoła policealna - Czerwińska Dorota
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki dla szkół średnich » Podręczniki dla liceów i techników
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10