X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kodeks postępowania administracyjnego Komentarz
-16%
+ do schowka
349.00 zł
291.45 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 57.55 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 189
Stron: 1266
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Kukuczka

Kukuczka
Dariusz Kortko
Marcin Pietraszewski
Warszawa 2016


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Sztuka zwycięstwa

Sztuka zwycięstwa
Phil Knight
 
Poznań 2016


Hygge. Klucz do szczęścia

Hygge. Klucz do szczęścia
Meik Wiking
Warszawa 2016


Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego

Dekalog księdza Jana Kaczkowskiego +CD
Jan Kaczkowski,
Katarzyna Szkarpetowska
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

29.94 zł

Rabat: 7.26 zł
Cena katalogowa: 37.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Flis Krystyna, Procner Aleksandra
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Wydanie: 18
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 296
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788302028625

Opis:

W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Klienci, którzy kupili Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem … wybrali również:

Zaręba Marek - Leczenie dietą. Wygraj z Candidą!
-37%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Zaręba Marek
Wydawca: Pascal
Rok wydania: 2016
Stron: 320
49.90 zł
31.44 zł
Dodaj do koszyka
Żywienie człowieka zdrowego i chorego Tom 2
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Stron: 472
59.90 zł
41.33 zł
Dodaj do koszyka
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-28%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2016
Stron: 320
23.00 zł
16.67 zł
Dodaj do koszyka
Jarosz Krystyna - Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia T.3.1.. Szkoła ponadgimnazjalna
-20%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarosz Krystyna
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2016
Stron: 128
40.60 zł
32.68 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Podręczniki
Aktualnie oglądasz produkt Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Flis Krystyna, Procner Aleksandra
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10