Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Roszkowski Wojciech - Roztrzaskane lustro. Upadek cywilizacji zachodniej
-29%
+ do schowka
82.95 zł
59.31 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 23.64 zł
Cena katalogowa: 82.95 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Roszkowski Wojciech
Wydawca: Biały Kruk
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 1058
Stron: 560
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Twórca Niepodległej Józef Piłsudski

Twórca Niepodległej Józef Piłsudski 1867-1935
Marek Gałęzowski
Jerzy Kirszak
Warszawa 2018


Piątka u Semki

Piątka u Semki
Piotr Semka
Jan Hlebowicz
Poznań 2019


Angielski w tłumaczeniach dla prawników

Angielski
w tłumaczeniach
Dla prawników
Roman Gąszczyk (red.)
Łukasz Augustyniak (red.)
Andrzej Dąbrowski (red.)
Warszawa 2019


Sprawy sercowe

Sprawy sercowe
Thomas Morris
Kraków 2019


Zrobione!

Zrobione!
Jon Acuff
Warszawa 2018


Początki prawie wszystkiego

Początki (prawie) wszystkiego
Graham Lawton
Kraków 2018


Oscary

Oscary
Katarzyna Czajka-Kominiarczuk
Warszawa 2019

Po co człowiekowi czas

Po co człowiekowi czas
Alan Burdick
Łódź 2019

Pokaz

50.72 zł

Rabat: 18.28 zł
Cena katalogowa: 69.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Biotechnologia żywności

Włodzimierz Bednarski, Arnold
red: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2019
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 498
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788301193621

Opis:

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Klienci, którzy kupili Biotechnologia żywności wybrali również:

Gardocki Lech - Prawo karne
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gardocki Lech
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Stron: 373
59.00 zł
50.15 zł
Dodaj do koszyka
Radwański Zbigniew, Olejniczak Adam - Prawo cywilne Część ogólna
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Radwański Zbigniew, Olejniczak Adam
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Stron: 398
59.00 zł
50.15 zł
Dodaj do koszyka
Postępowanie administracyjne ogólne podatkowe egzekucyjne i przed sądami administracyjnymi
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Stron: 534
99.00 zł
84.15 zł
Dodaj do koszyka
Cioch Paweł, Studzińska Joanna - Postępowanie cywilne Podręczniki Prawnicze
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Cioch Paweł, Studzińska Joanna
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Stron: 640
75.00 zł
63.75 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia » Biologia. Przyroda
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10