Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Ustawa o Sądzie Najwyższym. Komentarz
-24%
+ do schowka
149.00 zł
113.09 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 35.91 zł
Cena katalogowa: 149.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 177
Stron: 584
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Sapiens. Od zwierząt do bogów

Sapiens. Od zwierząt do bogów
Yuval Noah Harari
                Warszawa 2018


Wojna o pieniądz 4

Wojna o pieniądz 4
Song Hongbing
Wrocław 2018


Mózg odporny na stres

Mózg odporny na stres
Melanie Greenberg
Poznań 2018


Dreamland. Opiatowa epidemia w USA

Dreamland. Opiatowa epidemia w USA
Sam Quinones
Kraków 2018


Astrofizyka dla zabieganych

Astrofizyka dla zabieganych
Neil de Grasse Tyson
Kraków 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Pięć lat kacetu

Pięć lat kacetu
Stanisław Grzesiuk
Warszawa 2018

Jelita wiedzą lepiej

Jelita wiedzą lepiej
Michael Mosley
Kraków 2018

Pokaz

60.69 zł

Rabat: 10.71 zł
Cena katalogowa: 71.40 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Biotechnologia żywności

Wydawca: WNT
Rok wydania: 2003
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 486
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: twarda
ISBN: 8320427835

Opis:

Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza- otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów- zagadnienia związane z technoloiami fermentacyjnymi- główne kierunki stosowania biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności- problemy związane z biotechnologią otrzymywania ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów

Klienci, którzy kupili Biotechnologia żywności wybrali również:

Zasuwa Iwona - Smakoterapia. Kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru (dodruk 2017)
-37%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Zasuwa Iwona
Wydawca: Edipresse Książki
Rok wydania: 2017
Stron: 352
49.90 zł
31.49 zł
Dodaj do koszyka
Żywienie człowieka zdrowego i chorego Tom 2
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 189
Stron: 472
69.00 zł
48.64 zł
Dodaj do koszyka
Anna Kmiołek-Gizara - Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
-19%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 189
Stron: 168
44.30 zł
36.10 zł
Dodaj do koszyka
Uważaj, co jesz, gdy zażywasz leki. Interakcje między żywnością, suplementami diety a lekami
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 164
29.00 zł
21.60 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Biotechnologia żywności - Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10