X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gawroński Maciej - RODO Przewodnik ze wzorami
-25%
+ do schowka
119.00 zł
89.25 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.75 zł
Cena katalogowa: 119.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gawroński Maciej
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 1
Stron: 456
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Mikrobiom

Mikrobiom
Ed Young
                Kraków 2018


Astrofizyka dla zabieganych

Astrofizyka dla zabieganych
Neil de Grasse Tyson
Kraków 2017


Kurtyka. Sztuka wolności

Kurtyka. Sztuka wolności
Bernadette McDonald
 
Warszawa 2018


Kontrrewolucja

Kontrrewolucja. Liberalna Europa w odwrocie
Jan Zielonka
 
Warszawa 2018


Kapitalizm i wolność

Kapitalizm i wolność 
Milton Friedman
Gliwice 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Holoubek. Rozmowy

Holoubek. Rozmowy
Małgorzata Terlecka-Reksnis
Warszawa 2018

Błękitna kropka

Błękitna kropka
Carl Sagan
Poznań 2018

Pokaz

60.69 zł

Rabat: 10.71 zł
Cena katalogowa: 71.40 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Biotechnologia żywności

Wydawca: WNT
Rok wydania: 2003
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 486
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: twarda
ISBN: 8320427835

Opis:

Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza- otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów- zagadnienia związane z technoloiami fermentacyjnymi- główne kierunki stosowania biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności- problemy związane z biotechnologią otrzymywania ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów

Klienci, którzy kupili Biotechnologia żywności wybrali również:

Dymek Marta - Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dymek Marta
Wydawca: Marginesy
Rok wydania: 2017
Stron: 288
69.90 zł
48.09 zł
Dodaj do koszyka
Iwona Namysław, Lidia Górska - Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Iwona Namysław, Lidia Górska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 189
Stron: 400
43.00 zł
36.55 zł
Dodaj do koszyka
Makarowska Magdalena - Jedz pysznie z niskim indeksem glikemicznym
-27%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Makarowska Magdalena
Wydawca: Feeria
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 304
39.90 zł
29.01 zł
Dodaj do koszyka
Dorota Czerwińska - Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dorota Czerwińska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 232
36.90 zł
31.36 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Biotechnologia żywności - Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10