X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Bezpieczeństwo danych i IT w kancelarii prawnej. radcowskiej/adwokackiej/notarialnej/komorniczej Czyli jak bezpiecznie przechowywać dane w kancelarii prawnej
-16%
+ do schowka
179.00 zł
149.48 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.52 zł
Cena katalogowa: 179.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 1058
Stron: 436
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

149.67 zł

Rabat: 5.75 zł
Cena katalogowa: 155.42 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Classic Russian Cooking

Elena Molokhovets,Joyce Toomre
Wydawca: Indiana University Press
Rok wydania: 1998
Stron: 704
ISBN: 9780253212108

Opis:

oClassic Russian Cooking is a book that I highly recommend. Joyce Toomre has done a marvelous job of translating this valuable and fascinating source book. ItOs the Fanny Farmer and Isabella Beeton of RussiaOs 19th century.O NJulia Child, Food Arts oJoyce Toomre ...has accomplished an enormous task, fully on a part with the original authorOs slave labor. Her extensive preface and her detailed and entertaining notes are marvelous.O NTatyana Tolstaya, New York Review of Books o...should become as much of a classic as the Russian original ...dazzling and admirable expedition into RussiaOs kitchens and cuisine.O NSlavic Review oWhat a delightful discovery this is! ...an astonishing and immensely appealing work that will serve adventurous readers and curious cooks.O NNahum Waxman, Owner, Kitchen Arts & Letters oWhat a joy to be introduced to RussiaOs Joy of Cooking by way of a scholar as knowledgeable as Joyce Toomre, who tells us what it was like to be a young housewife in the days of Chekhov and Tolstoy, feasting in Butter Week before the Great Fast, making pirogs and kvass, hazel grouse souffle [acute accent over e] and ODrunkenO plums, gathering berries, pickling mushrooms. A rediscovery of pre-Bolshevik times.O NBetty H. Fussell, author of I Hear America Cooking First published in 1861, this obibleO of Russian homemakers offered not only a compendium of recipes, but also instructions about such matters as setting up a kitchen, managing servants, shopping, and proper winter storage. Joyce Toomre has superbly translated and annotated over one thousand of the recipes and has written a thorough and fascinating introduction that discusses the history of Russian cuisine and summarizes Elena MolokhovetsO advice on household management. A treasure trove for culinary historians, serous cooks and cookbook readers, and scholars of Russian history and culture. Indiana-Michigan Series in Russian and East European Studies Alexander Rabinowitch and William G. Rosenberg, general editors "Joyce Toomre ... has accomplished an enormous task, fully on a par with the original author`s slave labor. Her extensive preface and her detailed and entertaining notes are marvelous." - Tatyana Tolstaya, New York Review of Books "Classic Russian Cooking is a book that I highly recommend. Joyce Toomre has done a marvelous job of translating this valuable and fascinating source book. It`s the Fanny Farmer and Isabella Beeton of Russia`s 19th century." - Julia Child, Food Arts "This is a delicious book, and Indiana University Press has served it up beautifully." - Russian Review " ... should become as much of a classic as the Russian original ... dazzling and admirable expedition into Russia`s kitchens and cuisine."- Slavic Review "It gives a delightful and fascinating picture of the foods of pre-Communist Russia." - The Christian Science Monitor

Klienci, którzy kupili Classic Russian Cooking wybrali również:

Luca Dotti - Audrey w domu. Wspomnienia o mojej mamie
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Luca Dotti
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 204
44.90 zł
31.74 zł
Dodaj do koszyka
Michał Rusinek - Nic zwyczajnego. O Wisławie Szymborskiej
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michał Rusinek
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
39.90 zł
26.53 zł
Dodaj do koszyka
Agnieszka Maciąg - Smak miłości
-28%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Agnieszka Maciąg
Wydawca: Otwarte
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
49.90 zł
36.08 zł
Dodaj do koszyka
David Bez - Sałat love
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
David Bez
Wydawca: Buchmann
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 304
50.00 zł
33.85 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Classic Russian Cooking - Elena Molokhovets,Joyce Toomre
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10