Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Wybory samorządowe. Komentarz
-24%
+ do schowka
119.00 zł
90.32 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 28.68 zł
Cena katalogowa: 119.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2018
Stron: 320
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Sapiens. Od zwierząt do bogów

Sapiens. Od zwierząt do bogów
Yuval Noah Harari
                Warszawa 2018


Wojna o pieniądz 4

Wojna o pieniądz 4
Song Hongbing
Wrocław 2018


Mózg odporny na stres

Mózg odporny na stres
Melanie Greenberg
Poznań 2018


Dreamland. Opiatowa epidemia w USA

Dreamland. Opiatowa epidemia w USA
Sam Quinones
Kraków 2018


Astrofizyka dla zabieganych

Astrofizyka dla zabieganych
Neil de Grasse Tyson
Kraków 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Pięć lat kacetu

Pięć lat kacetu
Stanisław Grzesiuk
Warszawa 2018

Jelita wiedzą lepiej

Jelita wiedzą lepiej
Michael Mosley
Kraków 2018

Pokaz

4.90 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 4.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Czerwony talerz czyli warzywne przysmaki

Wydawca: Prószyński i S-ka
Rok wydania: 2004
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 96
Format: 18x20cm
ISBN: 83-73377-55-7

Opis:

Jedzmy kolorowo! To hasło powinno przyświecać podczas przygotowywania codziennych posiłków, także ze względów zdrowotnych. Różnorodne barwy na talerzu cieszą nie tylko wzrok, lecz są zapowiedzią wspaniałych doznań smakowych. Zestaw kilkudziesięciu przepisów autorstwa Hanny Szymanderskiej, w których przeważa czerwień, na pewno ucieszy kolekcjonerów tej poczytnej serii kulinarnej.

Klienci, którzy kupili Czerwony talerz czyli warzywne przy… wybrali również:

Agnnieszka Maciąg - Smak życia. Nowe wydanie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Agnnieszka Maciąg
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2017
Stron: 352
49.90 zł
33.18 zł
Dodaj do koszyka
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk - Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świat.
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Wydawca: Marginesy
Rok wydania: 2017
Stron: 288
69.90 zł
46.41 zł
Dodaj do koszyka
Dorota Podlaska, Ngo Van Tuong - Słodko-kwaśna historia
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dorota Podlaska, Ngo Van Tuong
Wydawca: DRZEWO BABEL
Rok wydania: 2018
Stron: 152
47.00 zł
32.66 zł
Dodaj do koszyka
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Stron: 128
39.00 zł
29.05 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Czerwony talerz czyli warzywne przysmaki - Szymanderska Hanna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10