X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gawroński Maciej - RODO Przewodnik ze wzorami
-25%
+ do schowka
119.00 zł
89.25 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.75 zł
Cena katalogowa: 119.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gawroński Maciej
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 1
Stron: 456
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Młynarski

Rozmowy
Wojciech Młynarski
                Warszawa 2018


Astrofizyka dla zabieganych

Astrofizyka dla zabieganych
Neil de Grasse Tyson
Kraków 2017


Kurtyka. Sztuka wolności

Kurtyka. Sztuka wolności
Bernadette McDonald
 
Warszawa 2018


Kontrrewolucja

Kontrrewolucja. Liberalna Europa w odwrocie
Jan Zielonka
 
Warszawa 2018


Jan Kaczkowski. Życie pod prąd

Jan Kaczkowski. Życie pod prąd. Biografia
Przemysław Wilczyński
 
Kraków 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Holoubek. Rozmowy

Holoubek. Rozmowy
Małgorzata Terlecka-Reksnis
Warszawa 2018

Błękitna kropka

Błękitna kropka
Carl Sagan
Poznań 2018

Pokaz

79.93 zł

Rabat: 3.07 zł
Cena katalogowa: 83.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Dictionary of Food

Sinclair
Wydawca: A & C Black
Rok wydania: 2005
Stron: 640
ISBN: 9780713675009

Opis:

The Dictionary of Food is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. The Dictionary of Food reflects this huge cultural shift. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world`s cuisines, familiar and less familiar, within our grasp. `...so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away...invaluable in anyone`s kitchen and particularly useful for professional chefs.` - Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine `... so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away. I think it will be invaluable in anyone`s kitchen and particularly useful for professional chefs.` Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine `This book is very useful, but - with its strange culinary snapshots of cultures everywhere - it`s also compulsively readable.` Metro `Not your standard food book... you`ll never be stuck deciphering any menu again` House Beautiful `An invaluable tool` Food and Travel Magazine "Everything you`ve ever wanted to know about world cuisine, but couldn`t pronounce. A guide to pretty much every conceivable food term, it`s an essential for inquisitive cooks." Olive (Jan 2006)

Klienci, którzy kupili Dictionary of Food wybrali również:

Łukasz Łuczaj - Dzika kuchnia
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Łukasz Łuczaj
Wydawca: NASZA KSIĘGARNIA
Rok wydania: 2013
Stron: 320
64.90 zł
44.65 zł
Dodaj do koszyka
Alexander Eben - Dowód
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Alexander Eben
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 256
29.90 zł
19.88 zł
Dodaj do koszyka
Wacław Pruchniewicz - Akademia Jeździecka cz.1
-16%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wacław Pruchniewicz
Wydawca: Akademia Jeździecka
Rok wydania: 2007
Stron: 315
65.00 zł
54.86 zł
Dodaj do koszyka
Gerd Heuschmann - Gdyby konie mogły krzyczeć...
-16%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gerd Heuschmann
Wydawca: Akademia Jeździecka
Rok wydania: 2007
Stron: 160
59.00 zł
49.80 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Dictionary of Food - Sinclair
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10