Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Tom IV B. Prawo i postępowanie spadkowe. Komentarz
-16%
+ do schowka
329.00 zł
276.03 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 52.97 zł
Cena katalogowa: 329.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. Beck
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 1
Stron: 1000
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Lżejszy od fotografii

Lżejszy od fotografii.
O Grzegorzu Ciechowskim
Piotr Stelmach
                Kraków 2018


300 uczonych

300 uczonych prywatnie
i na wesoło

Andrzej K. Wróblewski
Warszawa 2018


Kurtyka. Sztuka wolności

Kurtyka. Sztuka wolności
Bernadette McDonald
 
Warszawa 2018


Mój mąż i ja

Mój mąż i ja
Ingrid Seward
Łódź 2018


Tatuażysta z Auschwitz

Tatuażysta z Auschwitz
Heather Morris
Warszawa 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Pięć lat kacetu

Pięć lat kacetu
Stanisław Grzesiuk
Warszawa 2018

Jelita wiedzą lepiej

Jelita wiedzą lepiej
Michael Mosley
Kraków 2018

Pokaz

79.76 zł

Rabat: 3.24 zł
Cena katalogowa: 83.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Dictionary of Food

Sinclair
Wydawca: A & C Black
Rok wydania: 2005
Stron: 640
ISBN: 9780713675009

Opis:

The Dictionary of Food is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. The Dictionary of Food reflects this huge cultural shift. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world`s cuisines, familiar and less familiar, within our grasp. `...so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away...invaluable in anyone`s kitchen and particularly useful for professional chefs.` - Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine `... so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away. I think it will be invaluable in anyone`s kitchen and particularly useful for professional chefs.` Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine `This book is very useful, but - with its strange culinary snapshots of cultures everywhere - it`s also compulsively readable.` Metro `Not your standard food book... you`ll never be stuck deciphering any menu again` House Beautiful `An invaluable tool` Food and Travel Magazine "Everything you`ve ever wanted to know about world cuisine, but couldn`t pronounce. A guide to pretty much every conceivable food term, it`s an essential for inquisitive cooks." Olive (Jan 2006)

Klienci, którzy kupili Dictionary of Food wybrali również:

Jagoda Cieszyńska - Wczesna diagnoza i terapia zaburzeń autystycznych
-16%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jagoda Cieszyńska
Wydawca: Centrum Metody Krakowskiej
Rok wydania: 2011
Miejsce wydania: 8
Stron: 308
68.00 zł
56.98 zł
Dodaj do koszyka
Charles Duhigg - Siła nawyku. Dlaczego robimy to, co robimy...
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Charles Duhigg
Wydawca: PWN
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 189
Stron: 424
44.90 zł
31.65 zł
Dodaj do koszyka
Lupa powiększająca śr. 75
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Starpak
4.90 zł
4.36 zł
Dodaj do koszyka
ks. Arkadiusz Paśnik - Znamię
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
ks. Arkadiusz Paśnik
Wydawca: Edycja Świętego Pawła
Rok wydania: 2015
Stron: 216
29.95 zł
23.66 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Dictionary of Food - Sinclair
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10