X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Śliwerski Bogusław - Habilitacja. Diagnoza Procedury Etyka Postulaty
-29%
+ do schowka
69.99 zł
49.62 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 20.37 zł
Cena katalogowa: 69.99 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Śliwerski Bogusław
Wydawca: Impuls
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 8
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

79.68 zł

Rabat: 3.32 zł
Cena katalogowa: 83.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Dictionary of Food

Sinclair
Wydawca: A & C Black
Rok wydania: 2005
Stron: 640
ISBN: 9780713675009

Opis:

The Dictionary of Food is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. The Dictionary of Food reflects this huge cultural shift. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world`s cuisines, familiar and less familiar, within our grasp. `...so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away...invaluable in anyone`s kitchen and particularly useful for professional chefs.` - Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine `... so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away. I think it will be invaluable in anyone`s kitchen and particularly useful for professional chefs.` Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine `This book is very useful, but - with its strange culinary snapshots of cultures everywhere - it`s also compulsively readable.` Metro `Not your standard food book... you`ll never be stuck deciphering any menu again` House Beautiful `An invaluable tool` Food and Travel Magazine "Everything you`ve ever wanted to know about world cuisine, but couldn`t pronounce. A guide to pretty much every conceivable food term, it`s an essential for inquisitive cooks." Olive (Jan 2006)

Klienci, którzy kupili Dictionary of Food wybrali również:

Luca Dotti - Audrey w domu. Wspomnienia o mojej mamie
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Luca Dotti
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 204
44.90 zł
30.76 zł
Dodaj do koszyka
Agnieszka Maciąg - Smak miłości
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Agnieszka Maciąg
Wydawca: Otwarte
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
49.90 zł
34.98 zł
Dodaj do koszyka
Michał Rusinek - Nic zwyczajnego. O Wisławie Szymborskiej
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michał Rusinek
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
39.90 zł
26.53 zł
Dodaj do koszyka
Maciąg Agnieszka - Smak świąt
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Maciąg Agnieszka
Wydawca: Otwarte
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 352
49.90 zł
39.42 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Dictionary of Food - Sinclair
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10