X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

118.44 zł

Rabat: 30.56 zł
Cena katalogowa: 149.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka

Ciborowska Helena, Rudnicka Anna
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Wydanie: 4
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 658
Format: 230x230
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320048674

Opis:

To już czwarte wydanie podręcznika cenionego przez studentów i adeptów dietetyki za jasność wywodu, ułatwiającą naukę, i wszechstronność. Zawiera on: • omówienie podstaw żywienia człowieka – od znaczenia składników odżywczych, przez unormowania prawne, po zagadnienia związane z innowacjami w naukach biologicznych • aktualną klasyfikację diet z ich szczegółowymi charakterystykami • omówienie zasad żywienia w wybranych stanach patologicznych (np. w zatruciach pokarmowych oraz chorobach nowotworowych i neurologicznych), a także żywienia dzieci zdrowych i chorych. Podręcznik odpowiada obowiązującemu programowi nauczania. Został zaktualizowany z uwzględnieniem opinii czytelników i w oparciu o wnioski z praktyki akademickiej.

Klienci, którzy kupili Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego … wybrali również:

Fizjologia żywienia
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Stron: 410
119.00 zł
94.59 zł
Dodaj do koszyka
Eligia M. Szewczyk (red. naukowa) - Diagnostyka bakteriologiczna
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Eligia M. Szewczyk (red. naukowa)
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2019
Stron: 620
99.00 zł
76.72 zł
Dodaj do koszyka
Genetyka molekularna
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Stron: 542
79.00 zł
61.22 zł
Dodaj do koszyka
Augustyńska-Prejsnar Anna, Ormian Małgorzata, Sokołowicz Zofia - Technologia drobiu i jaj. Przewodnik do ćwiczeń
-3%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Augustyńska-Prejsnar Anna, Ormian Małgorzata, Sokołowicz Zofia
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Rok wydania: 2014
Stron: 132
14.00 zł
13.58 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka - Ciborowska Helena, Rudnicka Anna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Black
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10