X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy



Kraków 2021


Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy

Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy
Dorren Gaston
Kraków 2021


Irak. Piekło w raju

Irak. Piekło w raju
Smoleński Paweł
Sękowa 2021


Sekretne życie mózgu nastolatka

Sekretne życie mózgu nastolatka
Blackemore Sarah-Jayne
Maksymowicz-Hamann Jowita
Warszawa 2021


Gierek i jego czerwony dwór

Gierek i jego czerwony dwór
Kienzler Iwona
Warszawa 2021


Podpis w komórce

Podpis w komórce
Meyer Stephen C.
Warszawa 2021

Sztuka odpoczynku

Sztuka odpoczynku
Hammond Claudia
Smoleńska Elżbieta
Warszawa 2021

Pokaz

118.44 zł

Rabat: 30.56 zł
Cena katalogowa: 149.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 72h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka

Helena Ciborowska, Anna Rudnicka, Artur Ciborowski
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2014
Wydanie: 4
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 660
Format: 15.0x35.5cm
ISBN: 9788320048674

Opis:

To już czwarte wydanie podręcznika cenionego przez studentów i adeptów dietetyki za jasność wywodu, ułatwiającą naukę, i wszechstronność. Zawiera on: • omówienie podstaw żywienia człowieka – od znaczenia składników odżywczych, przez unormowania prawne, po zagadnienia związane z innowacjami w naukach biologicznych • aktualną klasyfikację diet z ich szczegółowymi charakterystykami • omówienie zasad żywienia w wybranych stanach patologicznych (np. w zatruciach pokarmowych oraz chorobach nowotworowych i neurologicznych), a także żywienia dzieci zdrowych i chorych. Podręcznik odpowiada obowiązującemu programowi nauczania. Został zaktualizowany z uwzględnieniem opinii czytelników i w oparciu o wnioski z praktyki akademickiej.

Klienci, którzy kupili Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego … wybrali również:

Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Iwanow Krystyna, Przygoda Beata - Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Iwanow Krystyna, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Stron: 150
79.00 zł
62.80 zł
Dodaj do koszyka
Praca zbiorowa - Chemia żywności Tom 2. Biologiczne właściwości składników żywności
-22%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Praca zbiorowa
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2020
Stron: 344
99.00 zł
77.71 zł
Dodaj do koszyka
Włodarek Dariusz, Lange Ewa, Kozłowska Lucyna, Głąbska Dominika - Dietoterapia
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Włodarek Dariusz, Lange Ewa, Kozłowska Lucyna, Głąbska Dominika
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2015
Stron: 448
99.00 zł
78.70 zł
Dodaj do koszyka
Genetyka molekularna
-22%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2021
Stron: 542
79.00 zł
62.01 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka - Helena Ciborowska, Anna Rudnicka, Artur Ciborowski
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zdrowie. Medycyna. Uroda » Medycyna
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10