X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kalendarz Dyrektora Szkoły 2017/2018
-25%
+ do schowka
49.00 zł
36.75 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 12.25 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 224
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

2109.74 zł

Rabat: 87.91 zł
Cena katalogowa: 2197.65 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Encyclopedia of Agricultural Food and Biological Engineering 2 vols

D Heldman
Wydawca: CRC Press Inc.
Rok wydania: 2010
Wydanie: 2
Stron: 2114
ISBN: 9781439811115

Opis:

The print/online pricing options available upon request at e-reference@taylorandfrancis.com. The scope has expanded to include new processes developed at the micro- and nanoscales, applications of new sensory technologies, and sustainability issues related to food and agricultural security. Readers do not need extensive technical backgrounds in order to understand the articles, written by experts from around the world. Useful illustrations, graphs, and formulas continue to enhance the narrative entries. In addition to an excellent index and alphabetical table of contents, a topical table of contents groups articles across both volumes under agricultural, biological, and food engineering taxonomies. ... Summing Up: Recommended. Lower-level undergraduates and above; general readers. --K.L. Carriveau Jr., Baylor University, in CHOICE, July 2011, Vol.48, No.11 The concept of a reference on this field of engineering is an important step in recognizing the importance of not only engineers but all scientists in the food and agricultural industries. --John J. Classen, Professor of Biological and Agricultural Engineering, North Carolina State University, Raleigh, USA ! a valuable resource [for] any library in our field. --Mark R. McLellan, Professor and Director, Institute of Food Science and Engineering, Texas A&M University, College Station, Texas, USA ! covers a wide ranging set of technical topics and contemporary perspectives. --Bernard Y. Tao, Department of Agricultural and Biological Engineering, Purdue University, West Lafayette, Indiana, USA ! one of the best encyclopedias I have seen in the area of agricultural, food and biological engineering. Dr. Heldman is to be commended. --Daryl Lund, Professor of Food Engineering, University of Wisconsin-Madison, USA ! an exhaustive, in-depth and professionally thorough resource. --MBR: Internet Bookwatch This is the first publication to bring together authoritative information in this discipline ! highly recommended. --CHOICE ! articles are carefully written and peer-reviewed ! this title fills an existing need. I would recommend it to public, academic, special libraries with programs in agriculture, engineering, and food science. --E-Streams

Klienci, którzy kupili Encyclopedia of Agricultural Food and … wybrali również:

Luca Dotti - Audrey w domu. Wspomnienia o mojej mamie
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Luca Dotti
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 204
44.90 zł
30.76 zł
Dodaj do koszyka
Agnieszka Maciąg - Smak miłości
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Agnieszka Maciąg
Wydawca: Otwarte
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
49.90 zł
34.98 zł
Dodaj do koszyka
Michał Rusinek - Nic zwyczajnego. O Wisławie Szymborskiej
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michał Rusinek
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
39.90 zł
26.53 zł
Dodaj do koszyka
Maciąg Agnieszka - Smak świąt
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Maciąg Agnieszka
Wydawca: Otwarte
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 352
49.90 zł
39.42 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Encyclopedia of Agricultural Food and Biological Engineering 2 vols - D Heldman
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10