X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Jerzy Pieróg - Prawo zamówień publicznych. Komentarz w.14
-16%
+ do schowka
299.00 zł
249.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 49.31 zł
Cena katalogowa: 299.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Jerzy Pieróg
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 900
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

18.50 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 18.50 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Fasola. Przepisy na pyszne potrawy

Szymanderska Hanna
Wydawca: Bauer-Weltbild Media
Rok wydania: 2005
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 176
Format: 14.5x21.0cm
Oprawa: twarda
ISBN: 8374042656

Opis:

W książce znajduje się wyjaśnienie, skąd i kiedy przywędrowała do nas fasola oraz jakie właściwości odżywcze posiada. Jest cennym warzywem dla wegetarian, gdyż może zastępować mięso. W poradniku znajduje się wiele przepisów na dania z fasolą. Można ją podawać ugotowaną sautĂ? polaną masłem oraz dodawać do potraw mięsnych i warzywnych. Jest też pyszna w sałatkach. Fasola bujnie porastała nasz glob kilka tysięcy lat temu. Była niegdyś podstawowym składnikiem diety Indian. Majowie uważali, że połączenie fasoli ze zbożami daje człowiekowi siłę i energię. Takie przekonanie istnieje także w dzisiejszej dietetyce. Znamy kilkanaście odmian fasoli, a źródeł ich pochodzenia można szukać i w Afryce i w Azji i w Ameryce Płd. Dojrzała roślina zawiera prawie wszystkie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu składniki, a ze względu na wysoką zawartość białka stosowana jest w dietach wegetariańskich, z powodzeniem zastępując mięso.

Klienci, którzy kupili Fasola. Przepisy na pyszne potrawy wybrali również:

Cormen Thomas H., Leiserson Charles E., Rivest Ronald L, Stein Clifford - Wprowadzenie do algorytmów
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Cormen Thomas H., Leiserson Charles E., Rivest Ronald L, Stein Clifford
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2013
Stron: 1300
149.00 zł
105.03 zł
Dodaj do koszyka
Lindgren Astrid - Dzieci z Bullerbyn
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Lindgren Astrid
Wydawca: NASZA KSIĘGARNIA
Rok wydania: 2016
Stron: 352
26.90 zł
18.83 zł
Dodaj do koszyka
Dahl Roald - Charlie i fabryka czekolady
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dahl Roald
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Stron: 224
32.90 zł
21.88 zł
Dodaj do koszyka
Biblia Tysiąclecia
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Pallottinum
50.00 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Fasola. Przepisy na pyszne potrawy - Szymanderska Hanna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10