X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Bezpieczeństwo danych i IT w kancelarii prawnej. radcowskiej/adwokackiej/notarialnej/komorniczej Czyli jak bezpiecznie przechowywać dane w kancelarii prawnej
-16%
+ do schowka
179.00 zł
149.48 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.52 zł
Cena katalogowa: 179.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 1058
Stron: 436
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

479.29 zł

Rabat: 18.41 zł
Cena katalogowa: 497.70 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Gaining the Edge in Pork & Poultry Production

Wydawca: Wageningen Pers.
Rok wydania: 2007
Stron: 288
ISBN: 9789086860180

Opis:

Globally, pork and poultry production has become an extremely competitive industry. There is now more pork consumed in the world than any other meat, yet there is still intense competition for the industry to attract and retain consumers. Consumers continue to demand safe, high quality pork and poultry products at competitive prices compared to other high protein food alternatives. To ensure sustainability of both the pig and poultry industries, producers must endeavour to seek new technologies to improve production efficiency whilst lowering the cost of production and producing a quality product. This edited collection of articles are taken from a series of seminars that brought together some of the world`s leading authorities in the field of pig and poultry nutrition and production. The fundamental theme is to re-examine the current trends in productivity within the pig and poultry industries, and to identify nutritional and managerial means to improve competitiveness as well as the quality of the end product. The importance of animal health together with novel strategies for disease control and ways to minimise the environmental impact of pig and poultry production are covered. "Gaining the edge in pork and poultry production" is aimed at nutritionists and animal producers as well as students and researchers studying animal and applied biological sciences.

Klienci, którzy kupili Gaining the Edge in Pork & Poultry … wybrali również:

Luca Dotti - Audrey w domu. Wspomnienia o mojej mamie
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Luca Dotti
Wydawca: Literackie
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 204
44.90 zł
31.74 zł
Dodaj do koszyka
Michał Rusinek - Nic zwyczajnego. O Wisławie Szymborskiej
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Michał Rusinek
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 320
39.90 zł
26.53 zł
Dodaj do koszyka
David Bez - Sałat love
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
David Bez
Wydawca: Buchmann
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 304
50.00 zł
33.85 zł
Dodaj do koszyka
Grażyna Osiłka - Tożsamość osobowa w epoce cyfrowych technologii...
-31%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grażyna Osiłka
Wydawca: UNIVERSITAS
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 8
Stron: 236
39.00 zł
26.91 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Gaining the Edge in Pork & Poultry Production -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Zagraniczne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10