X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

31.59 zł

Rabat: 18.31 zł
Cena katalogowa: 49.90 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017

Marta Dymek
Wydawca: DWIE SIOSTRY
Rok wydania: 2017
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 282
Format: Format: 17.5x25 cm
ISBN: 9788363696351

Opis:

Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej – teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie w bestsellerowej książce Marty Dymek –znanej z programu „Zielona Rewolucja Marty Dymek” twórczyni „Jadłonomii”, najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu. Autorka o sobie: Mam na imię Marta i mieszkam na warszawskim Mokotowie. Kilka lat temu zaryzykowałam i rzuciłam pracę w agencji reklamowej, żeby poświęcić się w całości blogowi – wegańskie gotowanie i podróżowanie po świecie w poszukiwaniu nowych inspiracji to teraz moja praca na pełen etat. Nareszcie wiem, że była to najlepsza decyzja w moim życiu, a dzięki niej wydałam książkę „Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan”, która doczekała się już siedmiu dodruków, oraz nakręciłam swój program kulinarny „Zielona Rewolucja Marty Dymek”, który jest emitowany na antenie Kuchni+.

Klienci, którzy kupili Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów … wybrali również:

Paulsen F., Waschke J. - Atlas anatomii człowieka Sobotta Łacińskie mianownictwo. Tom 3.. Głowa, szyja i układ nerwowy
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Paulsen F., Waschke J.
Wydawca: Edra Urban & Partner
Rok wydania: 2019
Stron: 361
149.00 zł
122.91 zł
Dodaj do koszyka
Paulsen F., Waschke J. - Atlas anatomii człowieka Sobotta. Łacińskie mianownictwo. Tom 1.. Ogólne pojęcia anatomiczne. Narządy ruchu, Łacińskie mianownictwo
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Paulsen F., Waschke J.
Wydawca: Edra Urban & Partner
Rok wydania: 2019
Stron: 400
149.00 zł
122.91 zł
Dodaj do koszyka
Paulsen F., Waschke J. - Atlas anatomii człowieka Sobotta Łacińskie mianownictwo. Tom 2. Narządy wewnętrzne klatki piersiowej, jamy brzusznej i miednicy
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Paulsen F., Waschke J.
Wydawca: Edra Urban & Partner
Rok wydania: 2019
Stron: 262
149.00 zł
122.91 zł
Dodaj do koszyka
Drzazga Bohdan - Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
DRUK NA ŻĄDANIE
Drzazga Bohdan
Rok wydania: 1999
Stron: 420
57.80 zł
54.91 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017 - Marta Dymek
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10