Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gałecki P., Szulc A. - Psychiatria
-22%
+ do schowka
144.00 zł
112.31 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 31.69 zł
Cena katalogowa: 144.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gałecki P., Szulc A.
Wydawca: Edra Urban & Partner
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 303
Stron: 210
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Lżejszy od fotografii

Lżejszy od fotografii.
O Grzegorzu Ciechowskim
Piotr Stelmach
                Kraków 2018


300 uczonych

300 uczonych prywatnie
i na wesoło

Andrzej K. Wróblewski
Warszawa 2018


Kurtyka. Sztuka wolności

Kurtyka. Sztuka wolności
Bernadette McDonald
 
Warszawa 2018


Mój mąż i ja

Mój mąż i ja
Ingrid Seward
Łódź 2018


Tatuażysta z Auschwitz

Tatuażysta z Auschwitz
Heather Morris
Warszawa 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Pięć lat kacetu

Pięć lat kacetu
Stanisław Grzesiuk
Warszawa 2018

Jelita wiedzą lepiej

Jelita wiedzą lepiej
Michael Mosley
Kraków 2018

Pokaz

16.80 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 16.80 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Jak to się je. Savoir-vivre przy stole

Wydawca: KSIĄŻKA I WIEDZA
Rok wydania: 2003
Wydanie: 3
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 127
Format: A5
ISBN: 83-05-13322-2

Opis:

brak opisu

Klienci, którzy kupili Jak to się je. Savoir-vivre przy st… wybrali również:

Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, - Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
Wydawca: Format-AB
Rok wydania: 2014
Stron: 118
26.00 zł
21.37 zł
Dodaj do koszyka
Dymek Marta - Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dymek Marta
Wydawca: Marginesy
Rok wydania: 2017
Stron: 288
69.90 zł
47.25 zł
Dodaj do koszyka
J. Gawęcki, J. Czarnocińska, J. Korczak,M. Kulczak - Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy...
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
J. Gawęcki, J. Czarnocińska, J. Korczak,M. Kulczak
Wydawca: Format-AB
Rok wydania: 2008
Stron: 126
22.00 zł
18.08 zł
Dodaj do koszyka
Małgorzata Konarzewska - Technologia gastronom. z towar. Gastronomia  REA
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Małgorzata Konarzewska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: 189
Stron: 400
49.20 zł
41.82 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Jak to się je. Savoir-vivre przy stole - Rojek T.
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10