Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Nowak Andrzej - Filary niepodległości Część 2
-29%
+ do schowka
82.95 zł
59.14 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 23.81 zł
Cena katalogowa: 82.95 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Nowak Andrzej
Wydawca: Biały Kruk
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 1058
Stron: 384
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




21 lekcji na XXI wiek

21 lekcji na XXI wiek
Yuval Noah Harari
                Kraków 2018


Pierwszy człowiek

Pierwszy człowiek. Historia Neila Armstronga
James R. Hansen
Patryk Gołębiowski
Andrzej Lesz
Warszawa 2018


Ludzkość poprawiona

Ludzkość poprawiona
Grzegorz Lindenberg
Kraków 2018


TOPR

TOPR Żeby inni mogli przeżyć
Beata Sabała-Zielińska
Warszawa 2018


Kreatywność

Kreatywność. Mózg
w dobie innowacji
Elkhonon Goldberg
Warszawa 2018


Strefa cyberwojny

Strefa cyberwojny
Agata Kaźmierska
Wojciech Brzeziński
 
Warszawa 2018


Niebezpieczne związki Donalda Tuska

Niebezpieczne związki Donalda Tuska
Wojciech Sumliński
Biała Podlaska 2018

Krótka historia sztuki

Krótka historia sztuki
Susie Hodge
Warszawa 2018

Pokaz

26.38 zł

Rabat: 0.82 zł
Cena katalogowa: 27.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 14 dni roboczych

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 245
Format: B5
Oprawa: miękka
ISBN: 9788374179775

Opis:

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających zagadnienia dotyczące jakości żywności, z uwzględnieniem charakterystyki determinant jakości i trwałości żywności, kształtowania jej wartości odżywczej i właściwości prozdrowotnych, zagadnień autentyczności żywności i jej opakowalnictwa oraz prawnych uwarunkowań produkcyjnych. O wysokiej wartości książki świadczy również uporządkowany, logiczny i spójny tok wywodów składający się na całość treści.

Chociaż " Kształtowanie jakości żywności" jest podręcznikiem, to jednak, dzięki swojej zawartości merytorycznej, może także służyć jako wartościowe źródło wiedzy dla naukowców zajmujących się podobną tematyką.

Klienci, którzy kupili Kształtowanie jakości żywności. Wybrane … wybrali również:

Zoologia Bezkręgowce Tom 1 część 1. Nibytkankowce-pseudojamowce.
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2018
Stron: 442
99.00 zł
69.79 zł
Dodaj do koszyka
Karsten Brensing - Rozmowa ze zwierzętami
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Karsten Brensing
Wydawca: Amber
Rok wydania: 2018
Stron: 320
44.80 zł
31.94 zł
Dodaj do koszyka
Ewelina Jabrucka-Pióro - Atlas zapachów
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Ewelina Jabrucka-Pióro
Wydawca: SBM
Rok wydania: 2018
Stron: 192
29.95 zł
20.37 zł
Dodaj do koszyka
Krysiak Kazimierz, Świeżyński Krzysztof - Anatomia zwierząt Tom 2. Narządy wewnętrzne i układu krążenia
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Krysiak Kazimierz, Świeżyński Krzysztof
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2018
Stron: 632
69.00 zł
48.64 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia - red.Małecka Maria, red.Samotyja Urszula
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Organizacja i zarządzanie » Zarządzanie produkcją. Towaroznawstwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10