Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Stelmach Jerzy - Sztuka manipulacji
-24%
+ do schowka
49.00 zł
37.19 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 11.81 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Stelmach Jerzy
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 189
Stron: 120
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Krótkie odpowiedzi na wielkie pytania

Krótkie odpowiedzi na wielkie pytania
Stephen Hawking
                Poznań 2018


Czarodzieje broni

Czarodzieje broni 
Yaakov Katz
Amir Bohbot
Norbert Radomski
Poznań 2018


Stan Lee

Stan Lee. Człowiek-Marvel
Bob Batchelor
Kraków 2018


TOPR

TOPR Żeby inni mogli przeżyć
Beata Sabała-Zielińska
Warszawa 2018


Chrobot

Chrobot. Życie najzwyklejszych ludzi świata
Tomasz Michniewicz
Kraków 2018


Początki prawie wszystkiego

Początki (prawie) wszystkiego
Graham Lawton
Kraków 2018


Niebezpieczne związki Donalda Tuska

Niebezpieczne związki Donalda Tuska
Wojciech Sumliński
Biała Podlaska 2018

Wanda Rutkiewicz

Wanda Rutkiewicz 
Jeszcze tylko jeden szczyt
Elżbieta Sieradzińska
Warszawa 2018

Pokaz

26.38 zł

Rabat: 0.82 zł
Cena katalogowa: 27.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 245
Format: B5
Oprawa: miękka
ISBN: 9788374179775

Opis:

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających zagadnienia dotyczące jakości żywności, z uwzględnieniem charakterystyki determinant jakości i trwałości żywności, kształtowania jej wartości odżywczej i właściwości prozdrowotnych, zagadnień autentyczności żywności i jej opakowalnictwa oraz prawnych uwarunkowań produkcyjnych. O wysokiej wartości książki świadczy również uporządkowany, logiczny i spójny tok wywodów składający się na całość treści.

Chociaż " Kształtowanie jakości żywności" jest podręcznikiem, to jednak, dzięki swojej zawartości merytorycznej, może także służyć jako wartościowe źródło wiedzy dla naukowców zajmujących się podobną tematyką.

Klienci, którzy kupili Kształtowanie jakości żywności. Wybrane … wybrali również:

Grzegorz Kwiatkowski - Ekonomia w zarysie podręcznik EKONOMIK
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grzegorz Kwiatkowski
Wydawca: EKONOMIK
Rok wydania: 2017
Stron: 220
25.20 zł
21.42 zł
Dodaj do koszyka
Grzegorz Kwiatkowski - Ekonomia w zarysie ćwiczenia EKONOMIK
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grzegorz Kwiatkowski
Wydawca: EKONOMIK
Rok wydania: 2018
Stron: 107
14.70 zł
12.49 zł
Dodaj do koszyka
Rachunkowość podatkowa. Analiza w zakresie podatku dochodowego od osób prawnych
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Difin
Rok wydania: 2018
Stron: 318
60.00 zł
45.29 zł
Dodaj do koszyka
Zarządzanie różnorodnością. W kierunku zróżnicowanych zasobów ludzkich w organizacji
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Difin
Rok wydania: 2018
Stron: 426
80.00 zł
60.39 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia - red.Małecka Maria, red.Samotyja Urszula
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Organizacja i zarządzanie » Zarządzanie produkcją. Towaroznawstwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10