X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Zeidler Kamil - Estetyka prawa
-15%
+ do schowka
63.00 zł
53.55 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 9.45 zł
Cena katalogowa: 63.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Zeidler Kamil
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 10
Stron: 328
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Twórca Niepodległej Józef Piłsudski

Twórca Niepodległej Józef Piłsudski 1867-1935
Marek Gałęzowski
Jerzy Kirszak
Warszawa 2018


Piątka u Semki

Piątka u Semki
Piotr Semka
Jan Hlebowicz
Poznań 2019


Angielski w tłumaczeniach dla prawników

Angielski
w tłumaczeniach
Dla prawników
Roman Gąszczyk (red.)
Łukasz Augustyniak (red.)
Andrzej Dąbrowski (red.)
Warszawa 2019


Sprawy sercowe

Sprawy sercowe
Thomas Morris
Kraków 2019


Zrobione!

Zrobione!
Jon Acuff
Warszawa 2018


Początki prawie wszystkiego

Początki (prawie) wszystkiego
Graham Lawton
Kraków 2018


Oscary

Oscary
Katarzyna Czajka-Kominiarczuk
Warszawa 2019

Po co człowiekowi czas

Po co człowiekowi czas
Alan Burdick
Łódź 2019

Pokaz

26.38 zł

Rabat: 0.82 zł
Cena katalogowa: 27.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 245
Format: B5
Oprawa: miękka
ISBN: 9788374179775

Opis:

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających zagadnienia dotyczące jakości żywności, z uwzględnieniem charakterystyki determinant jakości i trwałości żywności, kształtowania jej wartości odżywczej i właściwości prozdrowotnych, zagadnień autentyczności żywności i jej opakowalnictwa oraz prawnych uwarunkowań produkcyjnych. O wysokiej wartości książki świadczy również uporządkowany, logiczny i spójny tok wywodów składający się na całość treści.

Chociaż " Kształtowanie jakości żywności" jest podręcznikiem, to jednak, dzięki swojej zawartości merytorycznej, może także służyć jako wartościowe źródło wiedzy dla naukowców zajmujących się podobną tematyką.

Klienci, którzy kupili Kształtowanie jakości żywności. Wybrane … wybrali również:

Ochrona środowiska dla inżynierów
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2019
Stron: 400
89.00 zł
62.30 zł
Dodaj do koszyka
Kuźmiński Michał - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej
-27%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kuźmiński Michał
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2019
Stron: 352
39.90 zł
29.13 zł
Dodaj do koszyka
Majdecki Longin, Majdecka-Strzeżek Anna - Ochrona i konserwacja zabytkowych założeń ogrodowych
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Majdecki Longin, Majdecka-Strzeżek Anna
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2018
Stron: 480
129.00 zł
90.30 zł
Dodaj do koszyka
Turkowski M. - Metrologia przepływów
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Turkowski M.
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2018
Stron: 284
38.00 zł
36.10 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia - red.Małecka Maria, red.Samotyja Urszula
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Organizacja i zarządzanie » Zarządzanie produkcją. Towaroznawstwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10