X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Matt Richtel - Niewidzialna obrona
-33%
+ do schowka
49.90 zł
33.28 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 16.62 zł
Cena katalogowa: 49.90 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Matt Richtel
Wydawca: MUZA
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 1058
Stron: 496
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

26.38 zł

Rabat: 0.82 zł
Cena katalogowa: 27.20 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: 4-5 tygodni

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 245
Format: B5
Oprawa: miękka
ISBN: 9788374179775

Opis:

Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia

Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających zagadnienia dotyczące jakości żywności, z uwzględnieniem charakterystyki determinant jakości i trwałości żywności, kształtowania jej wartości odżywczej i właściwości prozdrowotnych, zagadnień autentyczności żywności i jej opakowalnictwa oraz prawnych uwarunkowań produkcyjnych. O wysokiej wartości książki świadczy również uporządkowany, logiczny i spójny tok wywodów składający się na całość treści.

Chociaż " Kształtowanie jakości żywności" jest podręcznikiem, to jednak, dzięki swojej zawartości merytorycznej, może także służyć jako wartościowe źródło wiedzy dla naukowców zajmujących się podobną tematyką.

Klienci, którzy kupili Kształtowanie jakości żywności. Wybrane … wybrali również:

Pięta S., Ścibisz M., Wiśniewski M. - Podstawy tworzenia interfejsu graficznego aplikacji desktopowych w języku Java
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pięta S., Ścibisz M., Wiśniewski M.
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2018
Stron: 130
28.00 zł
26.60 zł
Dodaj do koszyka
Górska E., Lewandowski J. - Introduction to Management and Occupational Environment Formation
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Górska E., Lewandowski J.
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2018
19.50 zł
18.52 zł
Dodaj do koszyka
red.Wilczyński K. - Komputerowe wspomaganie projektowania w przetwórstwie tworzyw sztucznych
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Wilczyński K.
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2018
Stron: 340
39.00 zł
37.05 zł
Dodaj do koszyka
Turkowski M. - Metrologia przepływów
-5%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Turkowski M.
Wydawca: Oficyna Wydawnicza Politechniki Warszawskiej
Rok wydania: 2018
Stron: 284
38.00 zł
36.10 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kształtowanie jakości żywności. Wybrane zagadnienia - red.Małecka Maria, red.Samotyja Urszula
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Organizacja i zarządzanie » Zarządzanie produkcją. Towaroznawstwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10