X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Prawo cywilne - zbiór przepisów
-32%
+ do schowka
63.00 zł
42.97 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 20.03 zł
Cena katalogowa: 63.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 1060
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

18.45 zł

Rabat: 4.05 zł
Cena katalogowa: 22.50 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kucharz małej gastronomii Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy

Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2008
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 116
Format: 16.0x23.0cm
ISBN: 8302094064

Opis:

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu ? organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii. Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.

Klienci, którzy kupili Kucharz małej gastronomii Organizacja … wybrali również:

Elementy prawa
-27%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 189
Stron: 408
36.00 zł
26.32 zł
Dodaj do koszyka
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue - Prowadzenie działalności gospodarczej z KPS i OMZ
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 189
Stron: 366
49.20 zł
40.34 zł
Dodaj do koszyka
Pokorska Jolanta - Kwalifikacja E.14 Część 1 Tworzenie stron internetowych
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pokorska Jolanta
Wydawca: HELION EDUKACJA
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 37
Stron: 320
37.95 zł
33.78 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof - Bezpieczeństwo i higiena pracy Podręcznik do nauki zawodu. Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów. Zasadnicza szkoła zawodowa
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 240
36.90 zł
30.26 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kucharz małej gastronomii Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół zawodowych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10