X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kalendarz Dyrektora Szkoły 2017/2018
-25%
+ do schowka
49.00 zł
36.75 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 12.25 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 224
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

19.12 zł

Rabat: 3.38 zł
Cena katalogowa: 22.50 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kucharz małej gastronomii Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy

Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2008
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 116
Format: 16.0x23.0cm
ISBN: 8302094064

Opis:

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu ? organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii. Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.

Klienci, którzy kupili Kucharz małej gastronomii Organizacja … wybrali również:

Pokorska Jolanta - Kwalifikacja E.14 Część 1 Tworzenie stron internetowych
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pokorska Jolanta
Wydawca: HELION EDUKACJA
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 37
Stron: 320
37.95 zł
33.78 zł
Dodaj do koszyka
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof - Bezpieczeństwo i higiena pracy Podręcznik do nauki zawodu. Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów. Zasadnicza szkoła zawodowa
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Miejsce wydania: 189
Stron: 240
36.90 zł
31.36 zł
Dodaj do koszyka
Podstawy konstrukcji maszyn Część 2 Techniki wytwarzania i maszynoznawstwo. Kwalifikacja M.18 i M.12. Technik pojazdów samochodowych
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2012
Miejsce wydania: 189
Stron: 352
57.40 zł
40.18 zł
Dodaj do koszyka
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue - Prowadzenie działalności gospodarczej z KPS i OMZ
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 189
Stron: 366
49.20 zł
41.82 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kucharz małej gastronomii Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół zawodowych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10