X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Kalendarz Dyrektora Szkoły 2017/2018
-25%
+ do schowka
49.00 zł
36.75 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 12.25 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 224
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

26.50 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 26.50 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska dla początkujących

Caprari Małgorzata
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wydania: 2002
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 660
Format: 12.5x19.0cm
Oprawa: twarda
ISBN: 838907611X

Opis:

Kuchnia włoska ma swoich wielbicieli na całym świecie. Włochy są narodem artystów, toteż na ich domowych stołach pojawiają się prawdziwe dzieła sztuki. Wykwintne dania wymagające drogich i nie zawsze łatwo dostępnych składników można przygotować od czasu do czasu, przy większej okazji, ale nie na co dzień. Włosi preferują potrawy proste i szybkie do przygotowania. Trzeba jednak przyznać, że fantazja i niebywały wprost zmysł praktyczny sprawiają, że nawet najprostsze i najbardziej oszczędne dania włoskiej kuchni są bardzo smaczne. Polska kuchnia ma także wiele do zaoferowania, i to nie tylko Polakom. Dlatego właśnie na stronicach tej książki zamieściliśmy także przepisy na rdzennie polskie dania, które można przyrządzić zarówno we własnym domu, jak i goszcząc za granicą. Większość przepisów łatwo samemu modyfikować, zależnie od tego, co akurat mamy pod ręką, i zgodnie z własną inwencją.

Klienci, którzy kupili Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska … wybrali również:

Janina Ślósarczyk, Ryszard Kozik, Feliks Szlajfer - Przyroda SP  5 Tajemnice przyrody ćw cz.2 w.2013
-14%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Janina Ślósarczyk, Ryszard Kozik, Feliks Szlajfer
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2013
Stron: 96
18.10 zł
15.65 zł
Dodaj do koszyka
Lindgren Astrid - Dzieci z Bullerbyn
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Lindgren Astrid
Wydawca: NASZA KSIĘGARNIA
Rok wydania: 2016
Stron: 352
26.90 zł
18.83 zł
Dodaj do koszyka
Cormen Thomas H., Leiserson Charles E., Rivest Ronald L, Stein Clifford - Wprowadzenie do algorytmów
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Cormen Thomas H., Leiserson Charles E., Rivest Ronald L, Stein Clifford
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2013
Stron: 1300
149.00 zł
105.03 zł
Dodaj do koszyka
Biblia Tysiąclecia
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Pallottinum
50.00 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska dla początkujących - Caprari Małgorzata
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10