X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

26.72 zł

Rabat: 11.08 zł
Cena katalogowa: 37.80 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Kulinarna księga natury

Gładkow Siergiej
Wydawca: AST
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania:
Stron: 304
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788394705008

Opis:

Jak ze swojego jedzenia uczynić lekarstwo i źródło sił, a jednocześnie nadal czerpać z niego przyjemność, bez samoograniczenia i ascezy? Książka o osiąganiu prawdziwej witalności dzięki przejściu na naturalny, przynoszący życie pokarm. W książce autor dzieli się własnymi tajemnicami i przedstawia 100 przepisów na przygotowanie "żywych" potraw. To właśnie oryginalne receptury stanowią zasadniczą zawartość tej książki. Dzięki konkretnym wskazówkom każdy będzie potrafił "skomponować" pełnowartościową dietę, dostosowaną do indywidualnej kondycji i uniknie typowych błędów diety wegetariańskiej i witariańskiej. Siergiej Gładkow jest doktorem nauk matematyczno-fizycznych, w przeszłości z sukcesami zajmującym się fizyką eksperymentalną, autorem wielu publikacji. Gdy jego karierę naukową przerwała zagrażająca życiu choroba onkologiczna, postanowił zrezygnować z pomocy lekarzy i wszystkie sprawy związane ze zdrowiem wziąć w swoje ręce. Od tego czasu minęło prawie ćwierć wieku. Autor znalazł nową drogę i cel swojego życia – poszukiwanie sposobów uzyskania jedności z Przyrodą, rozumianą jako żywy organizm. Wydał w Rosji już kilka prac na temat zdrowego odżywiania. Jedną z głównych idei niniejszej książki jest postrzeganie budowania diety idealnej jako procesu twórczego, do którego należy podchodzić, kierując się nie narzuconymi teoriami i dogmatami, ale uważną obserwacją własnego organizmu – to w nim mamy poszukiwać symptomów rosnącej witalności.

Klienci, którzy kupili Kulinarna księga natury wybrali również:

Merlak Hanna - Żydzi od kuchni. Opowieści wokół rodzinnego stołu
-38%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Merlak Hanna
Wydawca: Austeria
Rok wydania: 2019
Stron: 87
38.00 zł
23.67 zł
Dodaj do koszyka
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania: 189
Stron: 320
49.00 zł
38.95 zł
Dodaj do koszyka
Wieczorek-Chełmińska Zofia - Żywienie w chorobach nerek
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wieczorek-Chełmińska Zofia
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 189
Stron: 208
49.00 zł
38.95 zł
Dodaj do koszyka
Jarosz Mirosław, Bułhak-Jachymczyk Barbara - Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarosz Mirosław, Bułhak-Jachymczyk Barbara
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 189
Stron: 464
129.00 zł
102.54 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Kulinarna księga natury - Gładkow Siergiej
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10