X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

49.40 zł

Rabat: 4.60 zł
Cena katalogowa: 54.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Na pograniczu chemii biologii i fizyki - rozwój nauk. Tom 3

red: Szłyk Edward
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe UMK
Rok wydania: 2022
Copyright 2022
Miejsce wydania:
Stron: 302
Format: 16.0x22.5cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788323148364

Opis:

Redaktor naukowy: Edward Szłyk Redaktorzy pomocniczy: Sylwia Grabska-Zielińska, Anna Kmieciak, Anna Filipiak-Szok Drodzy Czytelnicy, Przedstawiamy Państwu 3. tom monografii Na pograniczu chemii, biologii i fizyki – rozwój nauk będącej zbiorem artykułów zgłoszonych przez uczestników XIV Kopernikańskiego Seminarium Doktoranckiego, które w trudnych czasach pandemii COVID-19 udało się zorganizować w formie tradycyjnej. W monografii opublikowane są zagadnienia zaprezentowane podczas konferencji z następujących dyscyplin naukowych: biologii, chemii, fizyki, nauk o żywności oraz nauk materiałowych. Tematyka monografii wpisuje się w aktualne trendy naukowe, kontynuując tym samym interdyscyplinarne idee Kopernikańskiego Seminarium Doktoranckiego. Dodatkowo poruszane tematy są zgodne z ideą Priorytetowych Obszarów Badawczych UMK, takich jak: astrofizyka i astrochemia; od optyki fundamentalnej do zastosowań biofotonicznych; w kierunku medycyny spersonalizowanej; interakcje – umysł, społeczeństwo, środowisko. Celem redaktorów tomu było utrzymanie jak najwyższej jakości naukowej i edytorskiej publikacji. Opublikowane artykuły wnoszą nową wiedzę do dziedziny nauk ścisłych i przyrodniczych, a ich Czytelnik może znaleźć cenne źródła poznawcze i metodologiczne dla swoich zainteresowań naukowych. Wydanie niniejszej monografii zostało sfinansowane przez Ministerstwo Edukacji i Nauki w ramach projektu Doskonała Nauka DNK/SP/465738/2020.

Klienci, którzy kupili Na pograniczu chemii biologii i fizyki … wybrali również:

Atkins Peter, Jones Loretta, Laverman Leroy - Chemia ogólna
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Atkins Peter, Jones Loretta, Laverman Leroy
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2022
Stron: 1200
269.00 zł
207.13 zł
Dodaj do koszyka
Praca zbiorowa - Chemia żywności Tom 2. Biologiczne właściwości składników żywności
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Praca zbiorowa
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2022
Stron: 344
99.00 zł
76.23 zł
Dodaj do koszyka
Praca zbiorowa - Chemia żywności Tom 1. Główne składniki żywności
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Praca zbiorowa
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2022
Stron: 458
99.00 zł
76.23 zł
Dodaj do koszyka
Bartyzel Agata, Makarska-Białokoz Magdalena - Chemia bionieorganiczna w ćwiczeniach laboratoryjnych. Podręcznik dla studentów chemii środków bioaktywnych i kosmetyków
-24%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bartyzel Agata, Makarska-Białokoz Magdalena
Wydawca: UMCS
Rok wydania: 2010
Stron: 84
21.00 zł
16.06 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Na pograniczu chemii biologii i fizyki - rozwój nauk. Tom 3 -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia » Chemia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10