X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

68.97 zł

Rabat: 20.03 zł
Cena katalogowa: 89.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Odroczony rozrost. Technologia w piekarni

red: Huber Hans
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2014
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 172
Format: 15.5x24.5cm
Oprawa: twarda
ISBN: 9788301180034

Opis:

Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia? Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów? Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych: 1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów; 2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu. W książce znaleźć można: - podstawy teoretyczne - przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń - cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów - porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu - sklep firmowy – od czego zacząć? Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Klienci, którzy kupili Odroczony rozrost. Technologia w piekarni … wybrali również:

Witczak Agata, Sikorski Zdzisław E. - Szkodliwe substancje w żywności. Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Witczak Agata, Sikorski Zdzisław E.
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania: 1058
Stron: 304
99.00 zł
76.72 zł
Dodaj do koszyka
Staneczko-Baranowska Irena, Buszewski Bogusław - Bioanalityka Tom 1. Nowe wyzwania w bioanalizie klinicznej i ocenie naturalnych surowców leczniczych
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Staneczko-Baranowska Irena, Buszewski Bogusław
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania: 189
Stron: 450
119.00 zł
92.21 zł
Dodaj do koszyka
Staneczko-Baranowska Irena, Buszewski Bogusław - Bioanalityka Tom 2. Nowe strategie analityczne i rozwiązania aparaturowe
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Staneczko-Baranowska Irena, Buszewski Bogusław
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania: 189
Stron: 350
119.00 zł
92.21 zł
Dodaj do koszyka
Jones Loretta, Atkins Peter - Chemia ogólna Cząsteczki materia reakcje
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jones Loretta, Atkins Peter
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 189
Stron: 1195
219.00 zł
169.70 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Odroczony rozrost. Technologia w piekarni -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Nauki przyrodnicze. Matematyka. Geografia » Chemia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10