X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gołąb Jakub, Jakóbisiak Marek, Lasek Witold, Stokłosa Tomasz - Immunologia
-30%
+ do schowka
119.00 zł
83.88 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 35.12 zł
Cena katalogowa: 119.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gołąb Jakub, Jakóbisiak Marek, Lasek Witold, Stokłosa Tomasz
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 498
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

44.18 zł

Rabat: 7.80 zł
Cena katalogowa: 51.98 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ogólna technologia żywności

Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2004
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 588
Format: 16.5x23.6cm
Oprawa:
ISBN: 9788320436105

Opis:

Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - procesy chemiczne - procesy biotechnologiczne - chłodzenie i zamrażanie - ogrzewanie - odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych - zakwaszanie - funkcjonalne dodatki do produktów - mycie i dezynfekcja urządzeń - pakowanie, przechowywanie, transport żywności - gospodarowanie energią i wodą - ochrona środowiska

Klienci, którzy kupili Ogólna technologia żywności wybrali również:

Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 189
Stron: 320
24.00 zł
17.88 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Żywienie człowieka zdrowego i chorego Tom 2
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 189
Stron: 472
64.00 zł
45.11 zł
Dodaj do koszyka
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 189
Stron: 406
64.00 zł
45.11 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ogólna technologia żywności - Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10