Rozumiem
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies, aby umożliwić funkcjonowanie strony i lepiej spełniać Twoje wymagania. Kontynuując przeglądanie serwisu akceptujesz wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Split payment i inne zmiany w VAT w 2018 r. - komentarz do zmian - ujednolicony tekst ustawy. PGK1235
-29%
+ do schowka
147.00 zł
105.09 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 41.91 zł
Cena katalogowa: 147.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: ODDK
Rok wydania: 2018
Miejsce wydania: 10
Stron: 336
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Lżejszy od fotografii

Lżejszy od fotografii.
O Grzegorzu Ciechowskim
Piotr Stelmach
                Kraków 2018


300 uczonych

300 uczonych prywatnie
i na wesoło

Andrzej K. Wróblewski
Warszawa 2018


Kurtyka. Sztuka wolności

Kurtyka. Sztuka wolności
Bernadette McDonald
 
Warszawa 2018


Mój mąż i ja

Mój mąż i ja
Ingrid Seward
Łódź 2018


Tatuażysta z Auschwitz

Tatuażysta z Auschwitz
Heather Morris
Warszawa 2018


Niepodległa

Niepodległa! 
Andrzej Nowak
 
Kraków 2018


Pięć lat kacetu

Pięć lat kacetu
Stanisław Grzesiuk
Warszawa 2018

Jelita wiedzą lepiej

Jelita wiedzą lepiej
Michael Mosley
Kraków 2018

Pokaz

43.73 zł

Rabat: 7.72 zł
Cena katalogowa: 51.45 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ogólna technologia żywności

Wydawca: WNT
Rok wydania: 2008
Wydanie: 7
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 583
Format: 16.0x23.0cm
ISBN: 83-20425-02-6

Opis:

Książka zawiera :- charakterystykę głównych źródeł żywności- surowców przemysłu spożywczego- produktów spożywczych i ich jakości- operacje mechaniczne i termiczne- operacje typu dyfuzyjnego- procesy i operacje fizykochemiczne- procesy chemiczne- procesy biotechnologiczne- chłodzenie i zamrażanie- ogrzewanie- odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych- zakwaszanie- funkcjonalne dodatki do produktów- mycie i dezynfekcja urządzeń- pakowanie, przechowywanie, transport żywności- gospodarowanie energią i wodą- ochrona środowiska

Klienci, którzy kupili Ogólna technologia żywności wybrali również:

Makarowska Magdalena - Jedz pysznie z niskim indeksem glikemicznym
-28%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Makarowska Magdalena
Wydawca: Feeria
Rok wydania: 2017
Stron: 304
39.90 zł
28.61 zł
Dodaj do koszyka
Dymek Marta - Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dymek Marta
Wydawca: Marginesy
Rok wydania: 2017
Stron: 288
69.90 zł
47.25 zł
Dodaj do koszyka
Iwona Namysław, Lidia Górska - Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Iwona Namysław, Lidia Górska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Stron: 400
43.00 zł
36.55 zł
Dodaj do koszyka
Dorota Czerwińska - Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacja T.15.1 REA-WSiP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dorota Czerwińska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 232
36.90 zł
31.36 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ogólna technologia żywności - Pijanowski Eugeniusz
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10