X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Przestępstwa współukarane w polskim prawie karnym
-25%
+ do schowka
37.80 zł
28.54 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 9.26 zł
Cena katalogowa: 37.80 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwo UMCS
Rok wydania: 2021
Miejsce wydania: 11
Stron: 299
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy



Kraków 2021


Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy

Gadka. W sześćdziesiąt języków dookoła Europy
Dorren Gaston
Kraków 2021


Irak. Piekło w raju

Irak. Piekło w raju
Smoleński Paweł
Sękowa 2021


Sekretne życie mózgu nastolatka

Sekretne życie mózgu nastolatka
Blackemore Sarah-Jayne
Maksymowicz-Hamann Jowita
Warszawa 2021


Gierek i jego czerwony dwór

Gierek i jego czerwony dwór
Kienzler Iwona
Warszawa 2021


Podpis w komórce

Podpis w komórce
Meyer Stephen C.
Warszawa 2021

Sztuka odpoczynku

Sztuka odpoczynku
Hammond Claudia
Smoleńska Elżbieta
Warszawa 2021

Pokaz

52.59 zł

Rabat: 8.93 zł
Cena katalogowa: 61.52 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2

Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2020
Wydanie: 1
Stron: 480
Format: 165x210
ISBN: 9788302190674

Opis:

Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego
i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.

Klienci, którzy kupili Organizacja żywienia i usł. gastr.K… wybrali również:

Wojciech Babiański, Lech Chańko, Joanna Czarnowsk - MATeMAtyka LO 2 ZP Podr. 2020 NE
-22%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wojciech Babiański, Lech Chańko, Joanna Czarnowsk
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2020
Stron: 296
41.90 zł
32.89 zł
Dodaj do koszyka
Małgorzata Chmiel, Anna Cisowska, Joanna Kościerz - J. Polski LO 2 Ponad słowami cz.1 ZPiR 2020 NE
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Małgorzata Chmiel, Anna Cisowska, Joanna Kościerz
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2020
Stron: 336
37.90 zł
32.40 zł
Dodaj do koszyka
Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał - Przedsiębiorczość LO Krok... Podr. NPP w.2020 NE
-3%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2020
Stron: 240
40.90 zł
39.87 zł
Dodaj do koszyka
Andrzej Komosa - Organizacja pracy małych zespołów EKONOMIK
-9%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Andrzej Komosa
Wydawca: EKONOMIK
Rok wydania: 2012
Stron: 51
14.99 zł
13.58 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2 - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10