X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

praca zbiorowa - Kodeks postępowania administracyjnego
-16%
+ do schowka
349.00 zł
291.45 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 57.55 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 1392
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

46.55 zł

Rabat: 16.35 zł
Cena katalogowa: 62.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii

Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Wydawca: PWE
Rok wydania: 2012
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 268
Format: 16.2x23.7cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320818611

Opis:

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Klienci, którzy kupili Podstawy gastronomii wybrali również:

Rosiński Marcin - Rehabilitacja Nauka chodu
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Rosiński Marcin
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2015
Stron: 132
69.00 zł
51.40 zł
Dodaj do koszyka
Henry Gregory l., Little Neal, Jagoda Andy, Pellegrino Thomas R. - Stany nagłe w neurologii od objawu do rozpoznania
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Henry Gregory l., Little Neal, Jagoda Andy, Pellegrino Thomas R.
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2014
Stron: 400
89.00 zł
66.30 zł
Dodaj do koszyka
Celebrating Dickens The Great Inimitable
-22%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: UMCS
Rok wydania: 2013
Stron: 158
25.20 zł
19.66 zł
Dodaj do koszyka
Witkowska-Chrzczonowicz Katarzyna Maria - Dynamika rozwoju Rady Europejskiej w systemie instytucjonalnym Unii Europejskiej
-10%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Witkowska-Chrzczonowicz Katarzyna Maria
Wydawca: TNOiK
Rok wydania: 2014
Stron: 384
65.00 zł
58.50 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy gastronomii - Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10