X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Regulamin urzędowania sądów powszechnych
-16%
+ do schowka
189.00 zł
159.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.31 zł
Cena katalogowa: 189.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 812
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

44.72 zł

Rabat: 18.18 zł
Cena katalogowa: 62.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii

Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Wydawca: PWE
Rok wydania: 2012
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 268
Format: 16.2x23.7cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320818611

Opis:

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

Klienci, którzy kupili Podstawy gastronomii wybrali również:

Rosiński Marcin - Rehabilitacja Nauka chodu
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Rosiński Marcin
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2015
Stron: 132
69.00 zł
51.40 zł
Dodaj do koszyka
Henry Gregory l., Little Neal, Jagoda Andy, Pellegrino Thomas R. - Stany nagłe w neurologii od objawu do rozpoznania
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Henry Gregory l., Little Neal, Jagoda Andy, Pellegrino Thomas R.
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2014
Stron: 400
89.00 zł
66.30 zł
Dodaj do koszyka
Celebrating Dickens The Great Inimitable
-22%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: UMCS
Rok wydania: 2013
Stron: 158
25.20 zł
19.66 zł
Dodaj do koszyka
Witkowska-Chrzczonowicz Katarzyna Maria - Dynamika rozwoju Rady Europejskiej w systemie instytucjonalnym Unii Europejskiej
-20%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Witkowska-Chrzczonowicz Katarzyna Maria
Wydawca: TNOiK
Rok wydania: 2014
Stron: 384
65.00 zł
52.26 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy gastronomii - Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10