X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Pettegree Andrew, der Weduwen Arthur - Biblioteki. Krucha historia
-27%
+ do schowka
119.90 zł
87.53 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 32.37 zł
Cena katalogowa: 119.90 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Pettegree Andrew, der Weduwen Arthur
Wydawca: Smak Słowa
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: 1058
Stron: 720
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

49.71 zł

Rabat: 15.19 zł
Cena katalogowa: 64.90 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.

Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
Wydawca: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Rok wydania: 2017
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 404
Format: 13.5x35.5cm
ISBN: 9788320822748

Opis:

Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.

Klienci, którzy kupili Podstawy gastronomii. Od żywności do … wybrali również:

Równość płci w zatrudnieniu
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2017
Stron: 768
169.00 zł
130.96 zł
Dodaj do koszyka
Konstankiewicz Marek, Niewęgłowski Adrian - Narodowy zasób archiwalny i archiwa. Komentarz
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Konstankiewicz Marek, Niewęgłowski Adrian
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2016
Stron: 716
219.00 zł
169.70 zł
Dodaj do koszyka
Paszkowska Małgorzata - Prawo dla fizjoterapeutów
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Paszkowska Małgorzata
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2016
Stron: 232
46.00 zł
34.73 zł
Dodaj do koszyka
Nesterowicz Mirosław - Prawo turystyczne
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Nesterowicz Mirosław
Wydawca: Wolters Kluwer
Rok wydania: 2016
Stron: 272
79.00 zł
61.22 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul. - Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Geografia » Turystyka. Hotelarstwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10