X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Jerzy Pieróg - Prawo zamówień publicznych. Komentarz w.14
-16%
+ do schowka
299.00 zł
249.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 49.31 zł
Cena katalogowa: 299.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Jerzy Pieróg
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 900
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

46.75 zł

Rabat: 8.25 zł
Cena katalogowa: 55.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy technologii gastronomicznej

Wydawca: WNT
Rok wydania: 2003
Wydanie: 4
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 536
Format: 25x28cm
ISBN: 83-20428-57-2

Opis:

To podręcznik o tym, jak praktycznie wykorzystać wiedzę o żywności w celu świadomego kształtowania jej jakości i wartości odżywczej zarówno w procesach technologicznych, jak i w gospodarstwach domowych.

Klienci, którzy kupili Podstawy technologii gastronomiczne… wybrali również:

Grzybowska Katarzyna - Gospodarka zapasami i magazynem Część 2 Zarządzanie magazynem. Podręcznik Technikum Szkoła policealna. Technik logistyk
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grzybowska Katarzyna
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2010
Stron: 240
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Grzybowska Katarzyna - Gospodarka zapasami i magazynem Część 3 Zbiór ćwiczeń z rozwiązaniami. Technikum, szkoła policealna. Technik logistyk
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grzybowska Katarzyna
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2009
Stron: 176
22.00 zł
16.61 zł
Dodaj do koszyka
Jarocka Ewa - Finanse przedsiębiorstw systemu bankowego budżetowego ubezpieczeń Podręcznik
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarocka Ewa
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2015
Stron: 295
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Kubiak Przemysław, Zalewski Marek - Pracownia diagnostyki pojazdów samochodowych
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kubiak Przemysław, Zalewski Marek
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2013
Stron: 372
47.60 zł
33.65 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy technologii gastronomicznej - Zalewski Stanisław (red.)
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół pomaturalnych i policealnych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10