X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gołąb Jakub, Jakóbisiak Marek, Lasek Witold, Stokłosa Tomasz - Immunologia
-30%
+ do schowka
119.00 zł
83.88 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 35.12 zł
Cena katalogowa: 119.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gołąb Jakub, Jakóbisiak Marek, Lasek Witold, Stokłosa Tomasz
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 498
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

11.52 zł

Rabat: 3.48 zł
Cena katalogowa: 15.00 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny technikum zawodowe

Skalski Cezary
Wydawca: Oficyna Wydawnicza READ ME
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 108
Format: 230x230
Oprawa:
ISBN: 9788375442618

Opis:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego. Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.

Klienci, którzy kupili Podstawy żywienia człowieka Podstawy … wybrali również:

Kacperczyk Radosław - Laboratorium logistyczno-spedycyjne
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kacperczyk Radosław
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2010
Stron: 224
28.00 zł
21.14 zł
Dodaj do koszyka
Grzybowska Katarzyna - Gospodarka zapasami i magazynem Część 2 Zarządzanie magazynem. Podręcznik Technikum Szkoła policealna. Technik logistyk
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Grzybowska Katarzyna
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2010
Stron: 240
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Jarocka Ewa - Finanse przedsiębiorstw systemu bankowego budżetowego ubezpieczeń Podręcznik
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarocka Ewa
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2015
Stron: 295
30.00 zł
22.65 zł
Dodaj do koszyka
Kubiak Przemysław, Zalewski Marek - Pracownia diagnostyki pojazdów samochodowych
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kubiak Przemysław, Zalewski Marek
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2013
Stron: 372
47.60 zł
33.65 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny technikum zawodowe - Skalski Cezary
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół pomaturalnych i policealnych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10