X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

VAT. Komentarz 2017
-16%
+ do schowka
349.00 zł
294.87 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 54.13 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1
Stron: 1534
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

19.90 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 19.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Praktyczne przepisy ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów

Wydawca: Wydawnictwo Kurpisz
Rok wydania: 2003
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 196
Format: 14.7x21.1cm
Oprawa: twarda
ISBN: 8388841718

Opis:

Książka niniejsza zawiera w pierwszej części wskazówki do pieczenia chleba, bułek, bab, mazur-ków i tortów, druga przyrządzania lodów, różnych i, ponczów, likierów, wódek i nalewek. Poprze-dza je rozbiór wszystkich artykułów, w skład pieczywa wchodzących, tak pod względem technicz-nym, jak i chemicznym. Stanowi ona zatem uzupeł-nienie mej ?Kuchni praktycznej", książki szczycącej się powszechnem zaufaniem i szeroką popularnością vśród gospodyń, czego najlepszym dowodem jest potrzeba wydania nowego jej nakładu. Wszystkie podane tu przepisy, podobnie jak przepisy ?Kuchni praktycznej", zostały w ciągu mej długoletniej praktyki gospodarskiej, w mem laboratorium sztuki kucharskiej, wypróbowane i sprawdzone; dodać tylko muszę, że najmniejsze uchybienie i przeoczenie którejkolwiek części podanych tutaj recept, narazić może na zmianą smaku lub zepsucie pieczywa. Po dokładnem atoli przestudiowaniu wstępnych roz-działów, osoba nawet mniej zdolna i żadnej rutyny nie posiadająca, może upiec dobre, smaczne, strawne i zdrowe pieczywo.

Klienci, którzy kupili Praktyczne przepisy ciast drożdżowych, … wybrali również:

Bardadyn Marek - Odmładzająca książka kucharska. według diety strukturalnej
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bardadyn Marek
Wydawca: Rebis
Rok wydania: 2012
Miejsce wydania: 3
Stron: 232
49.90 zł
35.58 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 189
Stron: 128
34.00 zł
25.33 zł
Dodaj do koszyka
Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 176
34.90 zł
22.86 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Praktyczne przepisy ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10