X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Dickens Charles - Opowieści wigilijne. Czym jest dla nas Boże Narodzenie
-35%
+ do schowka
45.00 zł
29.47 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 15.53 zł
Cena katalogowa: 45.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Dickens Charles
Wydawca: Zysk i S-ka
Rok wydania: 2017
Stron: 472
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

29.90 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 29.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Przysmaki szlacheckie we współczesnej kuchni

Wydawca: Olimp Media
Rok wydania: 2009
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 160
Format: 14.4x20.5cm
Oprawa: twarda
ISBN: 9788361513339

Opis:

?Przysmaki szlacheckie? stanowią zbiór autorskich przepisów Grzegorza Labudy, inspirowanych szeroko pojętą kuchnią szlachecką i magnacką. Niebanalne dania, np. krem ze szparagów z wędzonym łososiem czy kaszanka z gęsi na domowy sposób, znacznie wykraczające poza utożsamiane z polską kuchnią bigos i pierogi, pozwolą zadziwić domowników oraz gości. Dzięki precyzyjnym recepturom z ?Przysmaków szlacheckich? mogą korzystać z powodzeniem nie tylko pasjonaci gotowania, ale także osoby, które nie czują się jeszcze biegłe w sztuce kulinarnej. PRZYKŁADOWE PRZEPISY Smażony sandacz pana wojewody na sosie z kurek Składniki 700g filetów z sandacza marynata: pieprz biały, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki soku z cytryny, tymianek, kilka gałązek koperku, olej słonecznikowy, cukier pół kostki masła i 2 łyżki oleju do smażenia 300g świeżych blanszowanych lub mrożonych kurek cebula biała 3 łyżki brandy 1,5 szklanki słodkiej śmietany 36% sól, pieprz biały, tymianek, kilka kropel soku z cytryny koperek i cytryna do dekoracji

Klienci, którzy kupili Przysmaki szlacheckie we współczesnej … wybrali również:

Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 176
34.90 zł
23.21 zł
Dodaj do koszyka
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 189
Stron: 128
34.00 zł
25.33 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Gallop Rick - Chudnij z indeksem glikemicznym dieta i.g.
-27%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gallop Rick
Wydawca: BIS
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: 189
Stron: 168
23.90 zł
17.38 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Przysmaki szlacheckie we współczesnej kuchni - Labuda Grzegorz
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10