X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Jerzy Pieróg - Prawo zamówień publicznych. Komentarz w.14
-16%
+ do schowka
299.00 zł
249.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 49.31 zł
Cena katalogowa: 299.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Jerzy Pieróg
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 900
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

89.15 zł

Rabat: 0.00 zł
Cena katalogowa: 89.15 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby i owoce morza 400 przepisów

Wydawca: Larousse
Rok wydania: 2006
Miejsce wydania: Wrocław
Stron: 384
Format: 20.0x27.0cm
Oprawa: twarda
ISBN: 8389771012

Opis:

Ponad 400 przepisów na potrawy z ryb i owoców morza. - Potrawy oryginalne: żabnica po amerykańsku, bisque z homara. - Potrawy francuskie: bouillabaisse, raki po bordosku. - Potrawy klasyczne: sushi i sashimi, waterzoi, zarzuela. - Ponad 100 prostych przepisów na smaczne i oryginalne potrawy, opracowywanych przez Jacques'a Le Divelleca na potrzeby tej książki: homarce z porami i miętą, włoska pastilla z żabnicą, nitki ziemniaczane z kawiorem i kwaśną śmietaną. Wszystjue sposoby przyrządzania potraw: gotowanie w wywarach, pieczenia na grillu, pieczenie w piekarniku, w papilotach, w soli, smażenie w woku, smażenie w głębokim tłuszczu. Podstawowe przepisy na wszelkiego rodzaju wywary, marynaty, sosy, masła smakowe i farsze. Charakterystyka ryb i owoców morza, uwzględniająca miejsca ich występowania i okresy połowów, oraz rady, jak je wybierać i przyrządzać. Sposoby sprawiania ryb i owoców morza, omówione krok po kroku i pokazane na zdjęciach UNIKALNA, WYCZERPUJĄCA I PRAKTYCZNA KSIĄŻkA, POZWALAJĄCA ODKRYĆ CAŁE BOGACTWO NOWYCH SMAKÓW.

Klienci, którzy kupili Ryby i owoce morza 400 przepisów wybrali również:

Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Stron: 128
34.00 zł
25.33 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Gallop Rick - Chudnij z indeksem glikemicznym dieta i.g.
-28%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gallop Rick
Wydawca: BIS
Rok wydania: 2016
Stron: 168
23.90 zł
17.11 zł
Dodaj do koszyka
Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Stron: 176
34.90 zł
23.21 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby i owoce morza 400 przepisów - Le Divellec Jacques
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10