X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

23.31 zł

Rabat: 11.69 zł
Cena katalogowa: 35.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Ryby i owoce morza. Szkoła gotowania krok po kroku

Lorenza Alcantara
Wydawca: Jedność
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania:
Stron: 224
Format: 20.0x24.0cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
ISBN: 9788379718047

Opis:

Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym na ponad 500 zdjęciach zilustrowane zostały krok po kroku podstawowe techniki oczyszczania i przyrządzania w domu najlepszych potraw z ryb, mięczaków i skorupiaków. Publikację otwiera bogate wprowadzenie z opisem proponowanych w potrawach ryb i owoców morza. Książka podzielona jest na 3 rozdziały: ryby, mięczaki i skorupiaki. Pierwsze strony każdego rozdziału poświęcone są podstawowym technikom oczyszczania i filetowania, a w niektórych przypadkach gotowania owoców morza i skorupiaków. Dzięki licznym przepisom można ponownie docenić niektóre gatunki ryb, mniej znane, lecz bardzo smaczne. Nie brakuje przepisów z popularnym tuńczykiem, labraksem czy dobrze znaną doradą. Są też ryby równie smaczne, tak samo proste do przyrządzenia, a przy tym znacznie tańsze, ponieważ mniej modne. Wszystkie przepisy opisane są krok po kroku, opatrzone pięknymi zdjęciami wykonanymi z góry, w tym także potrzebnych składników. Wystarczy rzucić okiem na zdjęcia, żeby dowiedzieć się, co potrzebne jest do gotowania i jakie są kolejne etapy realizacji przepisu prowadzące do jego perfekcyjnego wykonania.

Klienci, którzy kupili Ryby i owoce morza. Szkoła gotowania … wybrali również:

Merlak Hanna - Żydzi od kuchni. Opowieści wokół rodzinnego stołu
-38%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Merlak Hanna
Wydawca: Austeria
Rok wydania: 2019
Stron: 87
38.00 zł
23.67 zł
Dodaj do koszyka
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata - Liczmy kalorie
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2020
Miejsce wydania: 189
Stron: 320
49.00 zł
38.95 zł
Dodaj do koszyka
Wieczorek-Chełmińska Zofia - Żywienie w chorobach nerek
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wieczorek-Chełmińska Zofia
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 189
Stron: 208
49.00 zł
38.95 zł
Dodaj do koszyka
Jarosz Mirosław, Bułhak-Jachymczyk Barbara - Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jarosz Mirosław, Bułhak-Jachymczyk Barbara
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 189
Stron: 464
129.00 zł
102.54 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Ryby i owoce morza. Szkoła gotowania krok po kroku - Lorenza Alcantara
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10