X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

52.58 zł

Rabat: 8.92 zł
Cena katalogowa: 61.50 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 344
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302135880

Opis:


Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Klienci, którzy kupili Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów … wybrali również:

Crocker Pat - Wielka księga soków. Odkryj ponad 350 pysznych przepipsów!
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Crocker Pat
Wydawca: LAURUM
Rok wydania: 2020
Stron: 416
49.90 zł
37.03 zł
Dodaj do koszyka
Franciszek Bereźnicki - Dydaktyka szkolna dla kandydatów na nauczycieli
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Franciszek Bereźnicki
Wydawca: Impuls
Rok wydania: 2018
Stron: 284
48.00 zł
31.87 zł
Dodaj do koszyka
Dorota Czerwińska - Zasady żywienia podręcznik cz.1 KW HGT.12 WSIP
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Dorota Czerwińska
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2021
Stron: 256
47.95 zł
40.99 zł
Dodaj do koszyka
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz - Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2021
59.05 zł
50.48 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 - Anna Kmiołek
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10