X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Regulamin urzędowania sądów powszechnych
-16%
+ do schowka
189.00 zł
159.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 29.31 zł
Cena katalogowa: 189.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 812
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

49.09 zł

Rabat: 8.66 zł
Cena katalogowa: 57.75 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski Adam
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2009
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 346
Format: 16.4x23.6cm
Oprawa:
ISBN: 9788320433050

Opis:

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny pracy. Podano zasady systemu HACCP, GMP i GHP oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędlinia. Dr inż. Adam Olszewski jest wieloletnim nauczycielem przedmiotu przetwórstwo mięsa, wykładanego w szkołach zawodowych, średnich i wyższych, a także doskonałym praktykiem (ponad 45 lat przepracował w zakładach miesnych na różnych stanowiskach).

Klienci, którzy kupili Technologia przetwórstwa mięsa wybrali również:

Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof - Bezpieczeństwo i higiena pracy Podręcznik do nauki zawodu. Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów. Zasadnicza szkoła zawodowa
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 240
36.90 zł
30.81 zł
Dodaj do koszyka
Podstawy konstrukcji maszyn Część 2 Techniki wytwarzania i maszynoznawstwo. Kwalifikacja M.18 i M.12. Technik pojazdów samochodowych
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2012
Stron: 352
57.40 zł
43.05 zł
Dodaj do koszyka
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue - Prowadzenie działalności gospodarczej z KPS i OMZ
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Stron: 366
49.20 zł
41.08 zł
Dodaj do koszyka
Pokorska Jolanta - Kwalifikacja E.14 Część 1 Tworzenie stron internetowych
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Pokorska Jolanta
Wydawca: HELION EDUKACJA
Rok wydania: 2013
Stron: 320
37.95 zł
33.78 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Technologia przetwórstwa mięsa - Olszewski Adam
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół zawodowych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10