X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

praca zbiorowa - Kodeks postępowania administracyjnego
-16%
+ do schowka
349.00 zł
291.45 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 57.55 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 1392
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

49.09 zł

Rabat: 8.66 zł
Cena katalogowa: 57.75 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski Adam
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2009
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 346
Format: 16.4x23.6cm
Oprawa:
ISBN: 9788320433050

Opis:

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny pracy. Podano zasady systemu HACCP, GMP i GHP oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędlinia. Dr inż. Adam Olszewski jest wieloletnim nauczycielem przedmiotu przetwórstwo mięsa, wykładanego w szkołach zawodowych, średnich i wyższych, a także doskonałym praktykiem (ponad 45 lat przepracował w zakładach miesnych na różnych stanowiskach).

Klienci, którzy kupili Technologia przetwórstwa mięsa wybrali również:

Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof - Bezpieczeństwo i higiena pracy Podręcznik do nauki zawodu. Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów. Zasadnicza szkoła zawodowa
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bukała Wanda, Szczęch Krzysztof
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2015
Stron: 240
36.90 zł
31.36 zł
Dodaj do koszyka
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue - Prowadzenie działalności gospodarczej z KPS i OMZ
-15%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Teresa Gorzelany, Wiesława Aue
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2013
Stron: 368
49.20 zł
41.82 zł
Dodaj do koszyka
Podstawy konstrukcji maszyn Część 2 Techniki wytwarzania i maszynoznawstwo. Kwalifikacja M.18 i M.12. Technik pojazdów samochodowych
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Rok wydania: 2012
Stron: 352
57.40 zł
40.35 zł
Dodaj do koszyka
Kujawa Barbara, Stinia Mariusz - Mit Beruf auf Deutsch Podręcznik Profil elektryczno-elektroniczny. Szkoły ponadgimnazjalne
-11%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Kujawa Barbara, Stinia Mariusz
Wydawca: NOWA ERA
Rok wydania: 2013
Stron: 148
31.50 zł
28.19 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Technologia przetwórstwa mięsa - Olszewski Adam
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Podręczniki. Ćwiczenia i zadania » Podręczniki dla szkół zawodowych
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10