X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

53.00 zł

Rabat: 8.70 zł
Cena katalogowa: 61.70 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA

Magdalena Kaźmierczak
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Wydanie: 2
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 248
Format: Format: 244x175 mm
ISBN: 9788302147180

Opis:

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.
Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.

Klienci, którzy kupili Technologie prod. cukierniczej. tom … wybrali również:

Smart Games IQ Six Pro (PL) IUVI Games
-15%
+ do schowka
PUZZLE
Wydawca: IUVI Games
Rok wydania: 2022
54.99 zł
46.85 zł
Dodaj do koszyka
Rehabilitacja w chorobach dzieci i młodzieży Diagnostyka funkcjonalna, programowanie rehabilitacji, metody leczenia fizjoterapeutycznego
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2023
Stron: 194
99.00 zł
82.65 zł
Dodaj do koszyka
Neurookulistyka. BCSC 5. SERIA BASIC AND CLINICAL SCIENCE COURSE
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Edra Urban & Partner
Rok wydania: 2022
Stron: 512
189.00 zł
157.80 zł
Dodaj do koszyka
Szafarowska Dorota - Defekty stóp i paznokci Praktyczny poradnik podologa
-17%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Szafarowska Dorota
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2022
Stron: 215
109.00 zł
90.99 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA - Magdalena Kaźmierczak
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10


Księgarnia Iuris Prudentia Katarzyna Glimasińska jest beneficjentem programu własnego Instytutu Książki "Certyfikat dla małej księgarni"