X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Jerzy Pieróg - Prawo zamówień publicznych. Komentarz w.14
-16%
+ do schowka
299.00 zł
249.69 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 49.31 zł
Cena katalogowa: 299.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Jerzy Pieróg
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 900
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Córki Wawelu

Córki Wawelu
Anna Brzezińska
 
Kraków 2017


Himalaistki

Himalaistki
Mariusz Sepioło
Kraków 2017


Labirynt duchów

Labirynt duchów
Carlos Ruiz Zafon
 
Warszawa 2017


Smakoterapia

Smakoterapia
Iwona Zasuwa
 
Warszawa 2017


Wszechświat w twojej dłoni

Wszechświat w twojej dłoni
Christophe Galfard
 
Kraków 2017


Duchowe życie zwierząt

Duchowe życie zwierząt
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Lem. Życie nie z tej ziemi

Lem. Życie nie z tej ziemi
Wojciech Orliński
  2017

Gombrowicz, Ja, geniusz

Gombrowicz. Ja, geniusz
Klementyna Suchanow
2017

Pokaz

21.44 zł

Rabat: 8.46 zł
Cena katalogowa: 29.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Tradycje kulinarne Japonii

Tomaszewska-Bolałek Magdalena
Wydawca: Hanami
Rok wydania: 2016
Miejsce wydania: Kraków
Stron: 174
Format: 12.0x20.0cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
ISBN: 8360740003

Opis:

Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Klienci, którzy kupili Tradycje kulinarne Japonii wybrali również:

Estes Clarissa Pinkola - Biegnąca z wilkami
-35%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Estes Clarissa Pinkola
Wydawca: Zysk i S-ka
Rok wydania: 2012
Stron: 684
49.00 zł
32.09 zł
Dodaj do koszyka
Sapolsky Robert M. - Dlaczego zebry nie mają wrzodów. Psychofizjologia stresu
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Sapolsky Robert M.
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2012
Stron: 450
74.00 zł
52.16 zł
Dodaj do koszyka
Thorwald Jurgen - Stulecie chirurgów
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Thorwald Jurgen
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2011
Stron: 536
46.90 zł
31.18 zł
Dodaj do koszyka
Spitzer Manfred - Dopamina i sernik
-30%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Spitzer Manfred
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2014
Stron: 204
44.00 zł
31.02 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Tradycje kulinarne Japonii - Tomaszewska-Bolałek Magdalena
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Wydawnictwa popularne
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10