X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gliniecki Bartłomiej, red.Osajda Konrad - Ustawa deweloperska. Komentarz
-15%
+ do schowka
199.00 zł
170.13 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 28.87 zł
Cena katalogowa: 199.00 zł
Dostępność: do 7 dni roboczych
KSIĄŻKA
Gliniecki Bartłomiej, red.Osajda Konrad
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2022
Miejsce wydania: 1
Stron: 450
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Liczby nie kłamią

Liczby nie kłamią
Vaclav Smil
Kraków 2022


Dekalog leczenia depresji

Dekalog leczenia depresji
Marcin Siwek
Warszawa 2021


Fakty muszą zatańczyć

Fakty muszą zatańczyć
Mariusz Szczygieł
Warszawa 2022


Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi

Kwantechizm 2.0, czyli klatka na ludzi
Andrzej Dragan
Kraków 2022


Przypadkowe odkrycia medyczne

Przypadkowe odkrycia medyczne
Robert W.Winters
Zuzanna Lamża
Poznań 2022


Filozofia. Przewodnik dla lubiących rozkminiać bez bólu

Filozofia. Przewodnik dla ludzi lubiących rozkminiać bez bólu
Paul Kleinman
Andrzej Hildebrandt
Warszawa 2022


Poza porządek. Kolejne 12 zasad

Poza porządek. Kolejne
12 życiowych zasad
Jordan B.Peterson
Wrocław 2021

Pokaz

33.60 zł

Rabat: 5.70 zł
Cena katalogowa: 39.30 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA

Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Wydawca: WSiP
Rok wydania: 2014
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 128
Format: 56.0x13.0cm
ISBN: 9788302147043

Opis:

REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

Klienci, którzy kupili Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo … wybrali również:

praca zbiorowa - Polska. Perły przyrody i architektury pol- ang
-37%
+ do schowka
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: FENIX
Rok wydania: 2016
Stron: 608
159.99 zł
101.27 zł
Dodaj do koszyka
praca zbiorowa - Podróże marzeń. Polska
-39%
+ do schowka
KSIĄŻKA
praca zbiorowa
Wydawca: Powerbook
Rok wydania: 2021
Stron: 96
29.90 zł
18.30 zł
Dodaj do koszyka
Paliś Beata - Turystyka zakupowa w miastach
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Paliś Beata
Wydawca: DIFIN
Rok wydania: 2022
Stron: 426
95.00 zł
71.72 zł
Dodaj do koszyka
opracowanie zbiorowe - Atlas geograficzny. Liceum i Technikum
-36%
+ do schowka
KSIĄŻKA
opracowanie zbiorowe
Wydawca: DEMART
Rok wydania: 2021
Stron: 230
34.90 zł
22.41 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Geografia » Turystyka. Hotelarstwo
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10