X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Śliwerski Bogusław - Habilitacja. Diagnoza Procedury Etyka Postulaty
-29%
+ do schowka
69.99 zł
49.62 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 20.37 zł
Cena katalogowa: 69.99 zł
Dostępność: 24h
KSIĄŻKA
Śliwerski Bogusław
Wydawca: Impuls
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 8
Stron: 344
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Płomienna korona

Płomienna korona
Elżbieta Cherezińska
Poznań 2017


Wanda

Wanda. Opowieść o sile życia i śmierci
Anna Kamińska
Kraków 2017


Najlepsze lata naszego życia

Najlepsze lata naszego życia
Marek Hłasko
 
Warszawa 2017


Nowa jadłonomia

Nowa Jadłonomia
Marta Dymek
 
Warszawa 2017


Wzgórze psów

Wzgórze psów
Jakub Żulczyk
 
Warszawa 2017


Sekretne życie drzew

Sekretne życie drzew
Peter Wohlleben
 
Kraków 2017


Prus. Śledztwo biograficzne

Prus. Śledztwo biograficzne
Monika Piątkowska
Kraków 2017

Złowrogi cień Marszałka

Złowrogi cień Marszałka
Rafał A.Ziemkiewicz
Warszawa 2017

Pokaz

14.57 zł

Rabat: 10.33 zł
Cena katalogowa: 24.90 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Warzywa faszerowane i zapiekane. Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin

Wydawca: Olimp Media
Rok wydania: 2011
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 144
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: twarda
ISBN: 9788377070468

Opis:

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych – takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor – oraz tych mniej popularnych – takich jak dynia, bakłażan czy cykoria. Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco – np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą. Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki – z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami. Obok szybkich i prostych dań – np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym – proponujemy bardziej wykwintne specjały – np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.

Klienci, którzy kupili Warzywa faszerowane i zapiekane. Sprawdzone … wybrali również:

Bardadyn Marek - Odmładzająca książka kucharska. według diety strukturalnej
-29%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bardadyn Marek
Wydawca: Rebis
Rok wydania: 2012
Miejsce wydania: 3
Stron: 232
49.90 zł
35.38 zł
Dodaj do koszyka
Bator Julita - Zamień chemię na jedzenie
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Bator Julita
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 286
32.90 zł
21.65 zł
Dodaj do koszyka
Steigenberger Heide - Dieta antyhistaminowa
-26%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Steigenberger Heide
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2010
Miejsce wydania: 189
Stron: 128
34.00 zł
25.33 zł
Dodaj do koszyka
Starmach Anna - Pyszne 25. do 25 minut, do 25 złotych
-34%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Starmach Anna
Wydawca: ZNAK
Rok wydania: 2013
Miejsce wydania: 8
Stron: 176
34.90 zł
23.21 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Warzywa faszerowane i zapiekane. Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Poradniki » Książki kucharskie
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10