X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Żukowski Przemysław Marcin - Wydział Prawa Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie w latach 1918-1939. Źródła
-15%
+ do schowka
32.00 zł
27.20 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 4.80 zł
Cena katalogowa: 32.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Żukowski Przemysław Marcin
Wydawca: Księgarnia Akademicka
Rok wydania: 2017
Miejsce wydania: 1058
Stron: 514
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter


Szczególnie polecamy




Tu byłem Tony Halik

Tu byłem. Tony Halik
Mirosław Wlekły
Warszawa 2017


Food pharmacy

Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Kraków 2017


Magia olewania

Magia olewania
Sara Knight
 
Warszawa 2017


Milczenie

Milczenie
Endo Shusaku
 
Kraków 2017


Wagiel

Wagiel. Jeszcze wszystko będzie możliwe
Wojciech Waglewski
 
Kraków 2017


Pani Einstein

Pani Einstein
Marie Benedict
 
Kraków 2017


Od oddechu do oddechu

Od oddechu do oddechu
Wojciech Młynarski
  Warszawa 2017

Dobranoc Auschwitz

Dobranoc Auschwitz
Aleksandra Wójcik
Maciej Zdziarski
Kraków 2017

Pokaz

23.96 zł

Rabat: 7.44 zł
Cena katalogowa: 31.40 zł
Produkt niedostępny

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Wielkanocne przysmaki. Kuchnia świąteczna

Wydawca: Olimp Media
Rok wydania: 2010
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Poznań
Stron: 96
Format: 20.0x24.6cm
Oprawa: twarda
ISBN: 9788361513742

Opis:

Wspaniały prezent dla każdej Pani Domu! Wielkanocne przysmaki to bogaty wybór przepisów na potrawy świąteczne. Znalazły się tu receptury na tradycyjne dania wielkanocne – żury, szynki, pasztety, babki i mazurki... Podajemy także mnóstwo pomysłów na nieodzowne na świąteczne śniadanie jajka – np. w sosie curry czy faszerowane na gorąco. Z kolei na uroczysty obiad proponujemy wyśmienite zupy oraz niebanalne pieczenie – m.in. roladę z indyka ze śliwkami czy pieczeń wołową w cieście francuskim. Ponieważ na świątecznym stole nie może zabraknąć ciast, umieściliśmy tu również dział poświęcony słodkim wypiekom. Ponadto podpowiadamy, jak stworzyć w domu wielkanocny wystrój. Propozycje kulinarne uzupełniają bowiem pomysły na eleganckie aranżacje świątecznego stołu i stroiki.

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Wielkanocne przysmaki. Kuchnia świąteczna -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Etnografia. Folklor » Święta. Zwyczaje i obrzędy
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10