X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

39.10 zł

Rabat: 9.90 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Właściwości fizyczne żywności

red: Pałacha Zbigniew, Sitkiewicz Iwona
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2016
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 340
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320437041

Opis:

Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.

Klienci, którzy kupili Właściwości fizyczne żywności wybrali również:

Terapie uzupełniające w leczeniu bólu
-18%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Wydawca: Edra Urban & Partner
Rok wydania: 2010
Stron: 430
49.00 zł
40.42 zł
Dodaj do koszyka
Małgorzata Skura, Michał Lisicki - 101 zabaw z klockami. Nauka matematyki poprzez...
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Małgorzata Skura, Michał Lisicki
Wydawca: HELION
Rok wydania: 2018
Stron: 112
24.90 zł
17.01 zł
Dodaj do koszyka
Jon Hoffman - Zostań mistrzem Arduino
-32%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Jon Hoffman
Wydawca: HELION
Rok wydania: 2019
Stron: 347
57.00 zł
38.93 zł
Dodaj do koszyka
red.Obiedziński Mieczysław - Wybrane zagadnienia z analizy żywności
-3%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Obiedziński Mieczysław
Wydawca: Wydawnictwo SGGW
Rok wydania: 2009
Stron: 252
35.00 zł
33.95 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Właściwości fizyczne żywności -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Fizyka. Astronomia » Fizyka
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10