X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Bochenek Adam, Reicher Michał - Anatomia czlowieka tom 1-5
-24%
+ do schowka
479.00 zł
366.39 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 112.61 zł
Cena katalogowa: 479.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Bochenek Adam, Reicher Michał
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 1058
Stron: 3330
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

38.95 zł

Rabat: 10.05 zł
Cena katalogowa: 49.00 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: do 48h

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Właściwości fizyczne żywności

red: Pałacha Zbigniew, Sitkiewicz Iwona
Wydawca: WNT
Rok wydania: 2016
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 340
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: miękka
ISBN: 9788320437041

Opis:

Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.

Klienci, którzy kupili Właściwości fizyczne żywności wybrali również:

Halliday David, Resnick Robert, Walker Jearl - Podstawy fizyki Tom 3
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Halliday David, Resnick Robert, Walker Jearl
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2015
Stron: 512
59.00 zł
45.72 zł
Dodaj do koszyka
Halliday David, Resnick Robert, Walker Jearl - Podstawy fizyki Tom 1
-23%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Halliday David, Resnick Robert, Walker Jearl
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2015
Stron: 442
59.00 zł
45.72 zł
Dodaj do koszyka
red.Obiedziński Mieczysław - Wybrane zagadnienia z analizy żywności
-3%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Obiedziński Mieczysław
Wydawca: Wydawnictwo SGGW
Rok wydania: 2009
Stron: 252
35.00 zł
33.95 zł
Dodaj do koszyka
red.Knopek Jacek, red.Willa Rafał - Polska polityka zagraniczna 1989-2014
-25%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Knopek Jacek, red.Willa Rafał
Wydawca: Difin
Rok wydania: 2016
Stron: 483
85.00 zł
64.17 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Właściwości fizyczne żywności -
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Fizyka. Astronomia » Fizyka
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax +81 537 65 10