X
Aby zapewnić najwyższy komfort użytkowania wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Sprawdź Politykę Prywatności.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Wartość:
Twój koszyk: Produktów (0)

Książka Tygodnia

Gniewek Edward, Piotr Machnikowski, red.Gniewek Edward, red.Machnikowski Piotr - Kodeks cywilny. Komentarz
-18%
+ do schowka
349.00 zł
284.47 zł
Dodaj do koszyka
Rabat: 64.53 zł
Cena katalogowa: 349.00 zł
Dostępność: do 48h
KSIĄŻKA
Gniewek Edward, Piotr Machnikowski, red.Gniewek Edward, red.Machnikowski Piotr
Wydawca: C.H. BECK
Rok wydania: 2019
Miejsce wydania: 1
Stron: 1980
 
Dołącz do nas na Facebboku
Nasz newsletter

Pokaz

33.08 zł

Rabat: 16.82 zł
Cena katalogowa: 49.90 zł
Dodaj do koszyka



Dostępne od: 4-5 dni roboczych

Poleć znajomym

KSIĄŻKA

Włoska sztuka dobrego gotowania

Artusi Pellegrino
Wydawca: MUZA
Rok wydania: 2017
Wydanie: 1
Miejsce wydania: Warszawa
Stron: 512
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
ISBN: 9788328707641

Opis:

Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii Włoska sztuka dobrego gotowania to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych regionów Półwyspu Apenińskiego i okrasił je opowiastkami, interesującymi historiami oraz anegdotami, odsłaniając w ten sposób tajemnice smakowitej kuchni i przybliżając włoską kulturę jedzenia. Książka ukaże się staraniem Włoskiego Instytutu Kultury w Warszawie, Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie oraz wydawnictwa Muza. Książkę przetłumaczyły: Tessa Capponi-Borawska, znana italianistka i wykładowca Uniwersytetu Warszawskiego, zajmującą się od lat popularyzacją włoskiej kultury i kuchni, autorka książek Moja kuchnia pachnąca bazylią i Dziennik Toskański, a także dziennikarka pisząca od lat felietony dla „Twojego Stylu” i „Kuchni” oraz Małgorzata Jankowska-Buttitta, również italianistka, antropolog kultury, dziennikarka, autorka książki Niezapomniana kuchnia Warmii i Mazur, a także wielu interesujących wykładów i felietonów o gastronomii oraz kulturze Włoch w polskiej prasie i radiu.

Klienci, którzy kupili Włoska sztuka dobrego gotowania wybrali również:

Gertig Henryk, Przysławski Juliusz - Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu
-21%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Gertig Henryk, Przysławski Juliusz
Wydawca: PZWL
Rok wydania: 2019
Stron: 468
119.00 zł
94.59 zł
Dodaj do koszyka
Helen Barker, Jan Chojnacki, Anne Payne - Dietetyka i żywienie kliniczne
-19%
+ do schowka
KSIĄŻKA
Helen Barker, Jan Chojnacki, Anne Payne
Wydawca: URBAN & PARTNER
Rok wydania: 2018
Stron: 324
140.00 zł
114.09 zł
Dodaj do koszyka
red.Jarosz Mirosław - Dietetyka. Żywność, żywienie w prewencji i leczeniu
-12%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Jarosz Mirosław
Wydawca: Instytut Żywności i Żywienia
Rok wydania: 2017
Stron: 623
180.00 zł
158.40 zł
Dodaj do koszyka
red.Bujko Jacek - Podstawy dietetyki
-3%
+ do schowka
KSIĄŻKA
red.Bujko Jacek
Wydawca: Wydawnictwo SGGW
Rok wydania: 2015
Stron: 238
25.00 zł
24.25 zł
Dodaj do koszyka
 
1
|
2
|
3
 

Recenzje i oceny

Brak recenzji!

Dodaj swoją recenzję i ocenę

Twoja ocena:

Twój podpis:
Dodaj recenzję


Znajdujesz się w dziale Książki
Aktualnie oglądasz produkt Włoska sztuka dobrego gotowania - Artusi Pellegrino
W każdej chwili moźesz przejść do innych produktów z kategorii Pozostałe » Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Zawsze możesz przejrzeć dział Nowości lub zobaczyć, co wkrótce ukaże się w naszej księgarni internetowej, czyli przejść do działu Zapowiedzi
tel/fax 81 537 65 10